Elképesztő! Egy ismerősöm mesélte, hogy olyan valakivel találkozott aki nadrágon keresztül adja be magának az inzulint!

KérdésekElképesztő! Egy ismerősöm mesélte, hogy olyan valakivel találkozott aki nadrágon keresztül adja be magának az inzulint!
Timcsy kérdezte ennyi ideje: 13 év
8 Válasz
Best Answer
Mária Balázs answered 13 év ago

 Hát ez valóban elképesztő,én ilyenről még nem is hallottam! Hogy juthat ilyen valakinek az eszébe?!

nika0422 answered 13 év ago

szerintem lehetetlen ruhán keresztül be adni mivel nagyon pici és vékony a tű el görbül és inzulin biztos nem megy görbe tűn keresztűl

etelka1964 answered 13 év ago

 Ez valóban elképesztő,még hogy beadni a ruhán keresztül az inzulint! 

Tri-Ton answered 13 év ago

 Mint minden ez is relatív. Nekem ugyan eddig még nincs rá szükségem, de mégse hagyjuk figyelmen kívül mi is volt a ruha.  Síndrág, vagy nylon harisnya ! Az egyik esetben akár el is tudom képzelni és jó hírként ez hecc is, míg a másikban kivitelezhetetlen. ( max. hosszú tűvel ) 

Sára Biró answered 13 év ago

 Na,de Tri-Ton gondolod,hogy ruhán keresztül azon a vékony tűn bemegy az inzulin?! Nem beszélve a hygiéniáról!

Tri-Ton answered 13 év ago

 Mint írtam, műszaki ember lévén el tudom képzelni. Hála Istennek tapasztalatból még nem kell tudnom, hogy ez valójában mekkora eszközzel és hogyan működik.

jaskó answered 13 év ago

Ha valakinek ennyi esze van, hát tegye. De azután senkit ne okoljon, ha gyorsan jönnek a következmények.Ha mellé megy, jön a hyper-magas cukor, ka elfertőződik, jön a tályog,m esetleg a vérmérgezés. Sebaj majd a sebész megoldja. Ha meg nem sikerül, legfeljebb a temetkezési vállalkozónak is lesz munkája. Végül is így mulat egy "igazi" cukorbeteg.
Szóval nagyfokú felelőtlenség, ha ez így igaz. Még nagyobb társaságban is félre lehet vonulni, vagy ha valaki kevésbé szégyenlős, úgy  választja meg a beadás helyét, hogy nagyobb feltünés nélkül, de mégis szabad bőrfelületet tud biztosítani.
Ez a módszer is inkább a felelőtlenség, vagy a nemtörődömség, vagy talán a hivalkodás magasiskolája.
Az érintett egyet felejt el, amikor ezt esetleg mosolyogva elmeséli, mégpedig azt, hogy később ennek nagyon keserves sírás lesz a következménye. De akkor már késő!

Violetta Varga answered 13 év ago

 igen,vannak ilyen emberkék! nekem is meséltek mar ienröl,munkahelyén az illetö ruhan keresztül adja be az inzulint!! de elis ferözödött neki rendesen!! felelötlenség!!