Éljetek a lehetőséggel, mert biztosan van aki megérdemli a díjat!

KérdésekÉljetek a lehetőséggel, mert biztosan van aki megérdemli a díjat!
jaskó kérdezte ennyi ideje: 12 év

Ha van olyan ismerősötök, akit érdemesnek tartunk az elismerésre, akkor tegyünk javaslatot.
Feltételek a linkre kattintva megismerhetők: http://www.diabetes.hu/alapitvany/palyazatok

87 Válasz
Best Answer
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Toni teljesen egyetértek veled !!!!

jaskó answered 12 év ago

Arra mindenki nagyon figyeljen, hogy a szavazat csak abban az esetben érvényes, ha azt a meghirdető szervezet megkapja és megfelel a kiírásnak. Tehát nem elegendő ezen az oldalon támogatni, hanem az alapítvány felé is jelezni kell!!!!

Vigh Eniko answered 12 év ago

En is Sarikara Szavazom,es koszonom hogy ilyen nagyszeru munkat vegez,es koszonom a sok segitseget amit velunk szemben tanusit!A jo Isten segitsen es adjon neked minden elkepzelheto jot draga Sarika!Millio puszi es szeretetem!

Tri-Ton answered 12 év ago

 Azért ezt a bejegyzést tartsuk mindig szem előtt. Sokan vannak még akik hiányoznak.  Robi, Nika, stb. régiek !!! hol vagytok ???

Szabó Eszter answered 12 év ago

Jelentem: szavaztam 🙂
Hajrá Sári!!! 🙂

Tri-Ton answered 12 év ago

Tisztelt KEVA-sok !!!     Jelentem megbízásotoknak megfelelően Esztivel, Jaskoval és Judital egyeztetve összeállítottuk és elküldtem az alapítványnak a jelölésünket. ( a többiek elérhetőségét nem ismerem ) A jelölést a KEVA csapata nevében tettem, ezért továbbra is érvényes, hogy ebbe a topicba jelezzétek a támogatásotokat. Az alapítvány részéről értékelni fogják a KEVA működését. Díjátadás, remélem legnagyobb örömönkre március 3.-án lesz. Ha valakit érdekel mit küldtünk írjon nekem egy e-mailt ( mailto:  tritoni@freemail.hu ) – ra és átküldöm. Természetesen Sárika személyes adatai ( cím, telefonszám ) nem lesz látható.

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Én SÁRIRA SZAVAZOK MERT NAGYON FIGYELMES ÉS HA BÁRMI GOND VAN HOZZÁ LEHET FORDULNI BIZALOMAL.

jaskó answered 12 év ago

Sárika! Köszönöm mind azt a segítséget, amit ezen az oldalon, a hivatásod gyakorlása közben és még azon is túl nyújtasz nekünk! Természetesen rád szavazok, de lesz még néhány szavazat, amit a Diabetesnek külön is elküldök majd. Köszönöm a magánéleti gondjaimmal kapcsolatos segítséged is!!! Sárikának még erre is van energiája.

Judit Kraseczki answered 12 év ago

Szeretném az "Országos" lefedettséget igazolni.
Budapesti vagyok és az első pillanattól kezdve "testvérként" fogadott
mindenki…… s  bár személyesen senkit nem ismerek …. még….
a lehető legbarátibb viszonyban vagyunk.
Ha segítséget, vagy ötletet kértem, gyakorlatilag azonnal választ kaptam.
Remélem ezeket a sorokat az alapítvány kuratóriumának megbízásából valaki át fogja olvasni
és kétsége sem lesz, hogy jelöltünknek helye van a díjazottak között.
Meggyógyulni biztos nem fogunk, de az életünk minősége korlátlanul javítható és ehhez minden segítséget megkapunk……. csak élni kell a lehetőséggel!!!
Sárikám! Nagyon köszönöm!!

katalin answered 12 év ago

Hát ezekhez a szép szavakhoz sokat irni nem lehet de a Sári miatt sokkal nyugodtabban megyek rendelésre és bármilyen problémámat bátran megbeszélem vele még olyanba is segitett amihez semmi köze mikor aggodtam a lányom miatt ugy hogy dupla szavazat.

Marika answered 12 év ago

Komáromban lakom és csak igazolni tudom az állításukat igaz , hogy csak "virtuálisan " ismerjük egymást , de mindig kapok segítséget , ha bármi problémám adódik is, csak kérdezni kell és jön a válasz !!! Nagyon szépen köszönöm Sárikának .