Éljetek a lehetőséggel, mert biztosan van aki megérdemli a díjat!

KérdésekÉljetek a lehetőséggel, mert biztosan van aki megérdemli a díjat!
jaskó kérdezte ennyi ideje: 12 év

Ha van olyan ismerősötök, akit érdemesnek tartunk az elismerésre, akkor tegyünk javaslatot.
Feltételek a linkre kattintva megismerhetők: http://www.diabetes.hu/alapitvany/palyazatok

87 Válasz
Best Answer
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Toni teljesen egyetértek veled !!!!

Tri-Ton answered 12 év ago

Szia Jasko !   Bocsi, hogy egy kis mormiccal kezdem, de …. !  Talán ÉLJÜNK, nem pedig éljetek.  Mintha nem tartoznál ide közénk, pedig igenis ez egy közösség ahol nem számít a lakhely távolsága. Jómagam is alig ismerek személyesen valakit. Bár a leglényegesebb személyt igen.  ( kérem senki se vegye ezt sértésnek, de részemről ez tény ) Rajta kívül még még egy-két időnként szakmailag hozzászólót és ennyi.  Szerintem csináljuk meg, nem nehéz. ( Nekünk nem lehet az !!! ) 

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

IGEN VAN KÖZTÜNK EGY SZEMÉLY AKI MINDENT MEGÉRDEMEL ÉS ÖRÜLHETEK H ÉN IRHATOM IDE ELSŐNEK A NEVÉT!!……..SÁRA BIRÓÓÓ!! 

Tri-Ton answered 12 év ago

JASKO még egy dolog.  KÖSZÖNÖM, HOGY FIGYELSZ ÉS FELHÍVTAD A FIGYELMET ERRE A LEHETŐSÉGRE !!!

Tri-Ton answered 12 év ago

 Igen Zsuzsa !  Nincs kétségem, hogy mindenki így gondolja. A szavazatok száma lesz a lényeges, de nem csak a saját nevünkben küldhetjük. Hisz a férjek, feleségek, gyermekek, unokák, barátok, ismerősök, stb. is küldhetnek szavazatot. Ahol a hozzátartozóink azt írják le, hogy mennyit segít nekünk és így mennyivel jobb nekik is. A KEVA-t nem szabad kihagyni, hisz ez talán egyedülálló. Van ebben az országban aki a munkaidején kívül, a szabadideje nagy részét is önként és ingyen a betegekre áldozza !!! Ez a díj NEKI nem adható, hanem JÁR !!! Viszont nekünk kell biztosítanunk, hogy meg is kapja !!!

Tri-Ton answered 12 év ago

 Még egy ötlet és ha megbíztok vele fel is vállalom.  Ötlet a következő:  Megfogalmazok én egy minden kritériumnak megfelelő max: A4-es formátumú pályázatot, amit akár személyesen elviszek Veszprémbe az Alapítványhoz.  Tőletek, pedig azt kérem, hogy javaslattevőként nekem küldjétek, illetve küldessétek el az e-maileket ( az adataimnál ott az e-mail címem ) Részetekről tartalmazza a kért és szükséges adatokat valamint legalább egy mondatban szerepeljen, hogy a díjra Sárikát javasoljátok. Az e-maileket kinyomtatom és az egész anyagot egyben adom le. ( akár több 100-at is )  Akár külföldi is jöhet, sőt … !!!  Mit szóltok ehhez, vagy más ötlet ???

jaskó answered 12 év ago

Szevasz Tóni!
Igazad van a megszólíttatással kapcsolatban. Azért írtam ebben a formában, mert a magam véleménye és a szavazata adott, de az csak egy szavazat! Ezért kérem, kértem, hogy éljetek a lehetőséggel. Tehát minél többen adjuk le a javaslatunkat, annál több az esély az elnyerésére. A Díjnak nevet adó Lang Gusztávot személyesen is ismertem. Ő is sorstársunk volt, nagyon tisztességes, korrekt és másokért őszintén, ellenszolgáltatás nélkül tenni akaró és tevő ember volt. Az ő kezdeményezésére indult meg a cukorbetegek országos szerveződése. Én Sárikát is ilyen segítőkész és tenni akaró, sőt tudó embernek ismertem meg. Ezért is gondoltam rá. Tehát fogadjuk el a Tóni segítségét és minél többen tegyünk javaslatot a személyére.
Van egy kérésem hozzád. Ha úgyis felkeresed a veszprémieket, akkor keresd meg a Herth Viktóriát, a DIABETESZ újság szerkesztőjét és ajánld  figyelmébe a mi Sárikánk tevékenységét!!!! Az én javaslatom a jövő héten megkapod.

Marika answered 12 év ago

Szia Tóni !!Nagyon örülök annak , hogy felvállalod ennek lebonyolítását és mi is (családommal ) támogatjuk , hogy ez sikerüljön ,mert szerintem is ha valaki ezt a díjat megérdemli az SÁRIKA !!!!

Nanita answered 12 év ago

Már én is leadtam a szavazatomat. 🙂

katalin answered 12 év ago

HÁT ÉN NAGYON TÁMOGATOM CSAK SEGITSETEK MERT TÉNYLEG NAGYON MEGÉRDEMLI CSAK ÉN KOCA SZÁMITOGÉPES VAGYOK ÉS NEM TUDOK MINDENT.