Elhízás veszélye!

KérdésekElhízás veszélye!
Mária Balázs kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Felmérésük szerint minden évtized, amelyet valaki elhízottan kezd meg, kétszeresére növeli a halálozás veszélyét.
Nem lehet elégszer mondani,sajnos rengeteg elhízott gyerek van már.

13 Válasz
Best Answer
Krisztina Kiss answered 12 év ago

sajnos ez egy örök téma ugylátom azért sokszor elmondtam nagyon függ a szülökön mindenki rohan és este gyors kaja átlagban. majd szép lassan  elhiznak a gyerekek . nem esznek elég gyümölcsöt csak a chips kola meg a hasonlok akkor persze , hogy elhiznak. nem kell pénzt adni a gyereknek vigyen otthonrol ételt gyümölcsöt. már fél siker.

Ati42 answered 12 év ago

 Emelnék a testnevelés órák számát,ez nagyon jó ötlet. Viszont ami kötelező az mindig nehezebben végzik a gyerekek,meg persze a felnőttek is. Jó lenne minél több labdajátékot,régi gyerekjátékokat bevezetni,hogy örömmel végezzék a gyerekek.

Mária Balázs answered 12 év ago

 A tegnap  láttam egy nagyon hasznos műsort,nem tudom valaki látta?
A Magyart Televízió 1-es csatornáján volt. A magyar emberek 65 %-a elhízott,de ami elrettentő,hogy minden 4-5-ik gyermek túlsúlyos.  Itt beszéltek a strokeról,hogy Magyarországon népbetegség és ennek egyik oka az elhízás!

Marika answered 12 év ago

Nem csak Magyarországon elhízottak az emberek , ez világszerte probléma kivéve a fekete kontinenset ahol éheznek az emberek . Ha jól megfigyeljük Amerikában vagy bármelyik civilizált országban nagyon sok a túlsúlyos és az elhízott ember . A fogyókúrák nem igazán vezetnek célba , hanem az életmód megváltoztatása !!!! Ahogyan a fogyókúrát abbahagyod jön az úgynevezett jo-jó effektus és rövid idő alatt visszajön a túlsúly . Érdemes ezen elgondolkodni , de nagyon nehéz megállni a roskadásig megrakott polcok mellett , főként ha megengedheted magadnak , hogy megvásároljál minden földi jót !!!!                           A másik dolog a mozgáshiány , sok ember legszívesebben a boltba is autóval menne be , az is sok , ha távolabb talál parkolóhelyet , azért állnak be a mozgássérült parkolókba . A gyermekeknek adott pénz pedig a legrosszabb amit el lehet követni az Ő egészségük ellen !!!!