El hanyagolt here viszér tágulat

KérdésekEl hanyagolt here viszér tágulat
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 13 év

Sok ével ezelött volt egy hereviszér mőtétem. (Varico cele) A tágulat rövid időn belül újra kialakult. Újra meg kelenne operálni, de férek tőle. két év tizede így van.
lehet ennek súlyos követ kezménye?

és mi van akkor ha a tineát nem kezeltetem, mert pevaril kellene hozzá, aszt csak orvos adhat, de a fönéni egy fiatal szexbomba, én meg nem merem letolni elötte a gatáymat, mert félek, baj lesz.

5 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 🙂 Hát a kérdésre válaszolni sajnos nem tudok.de szerintem a Főorvos nénik de még a  Főorvos bácsik is láttak már ilyet, a vizsgálaton kivül ,különösebb gond nem hinném h lenne!!

jaskó answered 13 év ago

Nem tévesztettél talán oldalt? Ez egy, a cukorbetegeknek, cukorbetegekről  szóló oldal, de mivel a címben benne van az egészség szó is, végül is akár itt is helyet találhatsz magadnak. Minden estre, talán egy urológiával foglalkozó oldalon esetleg hasznosabb információkat szerezhetnél. Akinek már 20 éve van ilyen problémája és nem veszi komolyan, azt mi talán komolyan vegyük. Itt ebben a betegkörben az a szokás, ha megoldhatatlan problémával találkozunk, akkor orvoshoz fordulunk! Tedd ezt Te is! Fogd meg nyugodtan a probléma lényegét és mutasd meg a "főnéninek". bizonyára nem okozol neki meglepetést, ha pedig tényleg olyan szexis, akkor meg egyenesen kellemes pillanatokat élhetsz át a jelenlétében. Erre idézném a Szulák Andi dalszövegét: ….nem kell félni, nem harap a néni!…"
Ne haragudj, amiért kicsit tréfára vettem a dolgot, de az eddigi bejegyzésekhez viszonyítva a probléma felvetése és a felvetés módja kicsit abba az irányba terel, hogy kételkedjek a leírtak komolyságában.
Ha mégis komoly a helyzet, akkor elnézést kérek és változatlanul azt javaslom, hogy saját érdekedben fordulj orvoshoz azonnal!
Egyébként javaslom, nyisd meg ezt a linket és ott alaposabban tájékozódhatsz, mert itt inkább a diabétesz okozta potenciazavarokkal kapcsolatbak kaphatnál tanácsot:
http://beteg.lap.hu/urologiai_betegsegek/13544256

Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Anonymus! Mkét problémával javasolnám,hogy fordulj orvoshoz. Tapasztalatból mondom,hogy senki nem figyel,tudom egy kicsit kellemetlen de próbálj megbarátkozni a gondolattal. nem is biztos,hogy éppen Pevaryl kenőcsre van szükséged,lehet éppen más a hatékony.ameddig eljutnál addig is próbálkozhatsz egy kis Betadinnal (természetesen ha nem vagy allergiás).

Szabó Eszter answered 13 év ago

Ugyan a kérdés nem ehhez az oldalhoz tartozik, de fontos dolgot hoz szóba, amiről szemérmesen hallgatunk, ez pedig a cukorbetegséggel járó szexuális zavarok. Amennyire én tudom, ez főleg a férfiakat érinti, tekintettel a betegség érszövődményeire, korán merevedési problémákat okozhat. Nektek mi a tapasztalatotok? Szoktatok-e erről beszélni orvossal, egyáltalán tájékoztatnak-e erről benneteket? Mert sok pszichés probléma, esetleg alkoholfogyasztás hátterében is állhat merevedési zavar miatti csökkent önértékelés.

Sára Biró answered 13 év ago

Kedves Eszter! Nagyon jól tudod az erektilis diszfunkció nagyon sok cukorbeteget érint, de szinte soha senki nem beszél róla. Ha a cukorbeteg korábban még alkoholizált is akkor sokkal korábban jelentkezik az autonom neuropathia,azaz  akaratunktól független idegrendszer károsodása ,mely lehet bármelyik szervben. Pedig érdemes lenne  beszélni róla,mert vannak olyan gyógyszerek amelyek kedvezően befolyásolják.