EGY RÖVID KIS TÖRTÉNET TÖMÖREN,HOGY JÁR AKI NEM FIGYELL ODA A DIÉTÁRA CUKORBETEGEKNEK SZÓL.

KérdésekEGY RÖVID KIS TÖRTÉNET TÖMÖREN,HOGY JÁR AKI NEM FIGYELL ODA A DIÉTÁRA CUKORBETEGEKNEK SZÓL.
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 13 év

NOS EGY ISMERÖSÖMEL TÖRTÉNT MEG AKI MÁR IMÁR 10 ÉVE INZULINOZA MAGÁT ÉS MINDIG CSAK MAGAS VOLT A CUKRA HIÁBA EMELTÉK AZ INZILIN ADAGOT ÉS KIDERÜL HOGY EGÉSZ IDÁIG ROSSZUL ADTA BE AZ INZULINT ÉS A DIÉTÁT  SEMM TARTOTA BE  ÉS HIÁBA LETT NEKI SZOLVA NEM HALLGATOT SENKIRE MIG AZTÁN KÓRHÁZBA KERÜLT. NOS ENNYI  JÓ TANÁCS MINDIG FIGYELJETEK ODA AZ ÉTKEZÉSRE ÉS AZ INZULIN BEADÁSRA NE KERÜLJETEK ILYEN HELYZETBE.

6 Válasz
Sára Biró answered 13 év ago

 Krisztina,most milyenek a vércukor értékei az ismerősödnek?

Krisztina Kiss answered 13 év ago

HÁT HÁLA UGYTÜNIK MÉG VIGYÁZZ MAGÁRA ÉS MA IS EVÉS UTÁN 6.8 VOLT NEKI. MOST NAGYON ODA FIGYEL  REMÉLEM EZ IGY IS MARAD NÁLA. SZERINTEM A LEGNAGYOBB GOND AZ VOLT , HOGY ROSSZUL ADTA BE. AZÉRT  RÁNÉZEK IDÖNKÉNT MIT CSINÁL..  DE MINDIG NEM TUDOK OTT LENNI. KÖSZÖNÖM AZ ÉRDEKLÖDÉST.

Sára Biró answered 13 év ago

Nagyon fontos az inzulin beadási technika ismerése,rendszeres tű csere, az injekció helyének a váltása azonos testtájon belül.Sok apró dolog,de ezek nagyon fontosak.
Gratulálok a jó vércukorértékhez!

Krisztina Kiss answered 13 év ago

HÁT MIOTA UTOLJÁRA ITT IRTAM AZ ISMERÖSÖMRÖL  AZOTA LETT EGY KIS VÁLTOZÁS. UJBOL   UGY VETEM ÉSZRE NEM VIGYÁZZ SÖT SZERINTEM ABSZOLUT NEM  ÉPP TEGNAP  MONDTA UJBOL MAGAS CUKOR ÉRTÉKEI VANNAK AMI AZT JELENTI  , HOGY EVÉS UTÁNN ÁTLAGBAN 14 IG FELLMEGY NEKI . EZT AZÉRT ÍROM IDE , HOGY VÉLETLENÜL SE CSINÁLJÁTOK IGY. HOSSZU TÁVON MEG BOSSZULJA A SZERVEZET. ÉN MÁR TOVÁBB NEM TÖRÖM MAGAM VELE SZEMBE KÁR UGYSE HALLGAT SENKIRE.

Sára Biró answered 13 év ago

Krisztikém az ismerősöd úgy látszik nem igen figyel magára.Nem mondta,hogyan étkezik? Nem lehet csak a hidegfront hatása?

Krisztina Kiss answered 13 év ago

HÁT AZ ÉTKEZÉS AZ OKA MERT MEGEVET AKOR 5 LÁNGOST GONDOLOM NEM KELLET VOLNA MEG MÁR ELÖTE NAPOKBAN IS VOLTAK KIUGRÁSOK. PL VAS MEG SÜT 10 RÁNTOT CSIBE COMBOT NAGYÁBBOL MEG IS ESZI  NÉHA MARAD MÁSNAPRA VÁLTOZO. -:)))) ÁLITÁSA SZERINT MINDIG ÉHES ÉS ESZIK IS. NEM CSAK A HIDEG FRONT EZ.