Egy érdekesség elgondolkodtatónak !

KérdésekEgy érdekesség elgondolkodtatónak !
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 13 év

Röviddel ezelőtt kaptam egy e-mail egy jó barátomtól a következő írással. ( Tóni miért csinállsz magadból bohócot ? ) A válaszom a következő volt : Igaz ugyan, hogy a rólam feltett pár hónappal ezelőtti kép egy komoly, nyakkendős Úriember képét tükrözi rólam, de ha egy ,,fürdőgatyás,, képet tettem vona fel az változtatna a lényegen és a véleményemen ? Hát nem, ez is az is ÉN VAGYOK ! Vegyük már végre tudomásul, hogy nem az számít ki mondja, hanem az, hogy amit mond igaz-e, vagy sem ! Én próbálom mindíg az általam elfogadott valóságot mutatni és, hogy azt,  ki hogyan fogadja el, valójában nem érdekel. A lényeg csupán annyi, hogy én megtettem azt amit úgy gondoltam, megosztok másokkal és mások  gondolják meg a saját szempontjukból elfogadják-e avagy sem. Mi erről a véleményetek ???

26 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Tóni ! Köszönöm a reagálást! Nekem is minden vágyam az,hogy bővüljön az oldal,elmeséltem Neked az oldal  születésének történetét ,későbbiekben elmesélem blog formájában. A fiam és barátai segítsége nélkül soha nem valósult volna meg keva. 
 Sajnos én csak tartalommal tudom segíteni az oldalt! Örülök,hogy sok betegnek tetszik és hasznosnak találja .Jó lenne minél több vélemény és kérdés,akár beszélgetős formában is. 

Tri-Ton answered 13 év ago

Kedves Eszti ! Semmi gond, ami késik nem múlik. Csak éppen előtte volt róla szó, hogy majd ,,virtuálisan,, találkozunk. Egyébként egy hűtőtáskát cipelő férfi kíséretében mentek el előttem a folyosón.  Kriszti sem volt egyedül, de ha bármelyikük egyedül lett volna biztos éltem volna az ,, álljunk meg egy szóra,, című szlogen lehetőségével. Katalin viszont engem felismert, csak róla az itt látható kép nem arckép, ezért én nem ismertem Őt fel, pedig tényleg jó lett volna egy kicsit személyesen is beszélgetni az ,, ismerősökkel,,.  Jasko ugyan állítólag nem a közelben lakik, de vele talán majd összehozunk nálunk egy közös horgászatot. ( a kép hátteréből ítélve nem lesz nehéz ) A bóhócról pedig csak annyit, hogy több olyan beosztásban is dolgozom ami egy komoly plépofa úriember képét követelné meg, csak hát többször hallották már tőlem az ottani összejöveteleken is a következőt. ,, Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik!, vagy Nézzük már meg, én tartozom hozzátok, vagy Ti tartoztok hozzám ,, Vannak akik ezen egy kicsit megsértődnek és jönnek a különbejáratú véleményükkel, miszerint ez a stílus nem illik hozzám, nekem megfontoltan kell nyilatkoznom, stb. No én ezeken nem szoktam aggódni … sőt ! Viszont ha legközelebb K.váron járok megpróbálom felkeresni egy kis vélemény cserére.

Szabó Eszter answered 13 év ago

A megjegyzéseivel teljesen egyetértek, főleg, ha középvezető vagy vezetői beosztásban dolgozik. Sőt, azt gondolom, ezek még egészen ‘szalonképes’ megjegyzések. 🙂
Ha itt jár, és nem találkoznánk, Sárin keresztül elér. 🙂 Remélem, sikerül találkoznunk.

Tri-Ton answered 13 év ago

 Kedves Eszti !  Az elképzelése megállja a helyét. A találkozóra rövidesen keresünk időpontot és ha szükséges lesz Sárikától fogok segítséget kérni. Szép hetet kívánok a következő időszakra : Tri-Ton 

Sára Biró answered 13 év ago

 Szia Tóni,meglesz a segítség:-)

Tri-Ton answered 13 év ago

 Köszi Sárika !!!

Szabó Eszter answered 13 év ago

Örülök, hogy végre személyesen is tudtunk találkozni. 🙂