Egy érdekesség elgondolkodtatónak !

KérdésekEgy érdekesség elgondolkodtatónak !
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 13 év

Röviddel ezelőtt kaptam egy e-mail egy jó barátomtól a következő írással. ( Tóni miért csinállsz magadból bohócot ? ) A válaszom a következő volt : Igaz ugyan, hogy a rólam feltett pár hónappal ezelőtti kép egy komoly, nyakkendős Úriember képét tükrözi rólam, de ha egy ,,fürdőgatyás,, képet tettem vona fel az változtatna a lényegen és a véleményemen ? Hát nem, ez is az is ÉN VAGYOK ! Vegyük már végre tudomásul, hogy nem az számít ki mondja, hanem az, hogy amit mond igaz-e, vagy sem ! Én próbálom mindíg az általam elfogadott valóságot mutatni és, hogy azt,  ki hogyan fogadja el, valójában nem érdekel. A lényeg csupán annyi, hogy én megtettem azt amit úgy gondoltam, megosztok másokkal és mások  gondolják meg a saját szempontjukból elfogadják-e avagy sem. Mi erről a véleményetek ???

26 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Tóni ! Köszönöm a reagálást! Nekem is minden vágyam az,hogy bővüljön az oldal,elmeséltem Neked az oldal  születésének történetét ,későbbiekben elmesélem blog formájában. A fiam és barátai segítsége nélkül soha nem valósult volna meg keva. 
 Sajnos én csak tartalommal tudom segíteni az oldalt! Örülök,hogy sok betegnek tetszik és hasznosnak találja .Jó lenne minél több vélemény és kérdés,akár beszélgetős formában is. 

katalin answered 13 év ago

Én is szeretem ezt az oldalt és általában minden nap megnézem hátha van valami ami nagyon érdekel.Tri-Ton nem eggyütt voltunk kedden diabetologián?

Tri-Ton answered 13 év ago

Helló Katalin !    Valószínü, hogy igen, mivel én is kedden voltam. Sajnálom, hogy nem beszéltünk egymással, de ami késik nem múlik. Főleg, ha sikerül itt megoldani a beszélgetős, fórumos megoldást. Krisztit és Esztit láttam, köszöntem is nekik csak nem szerettem volna tolakodónak tűnni, ezért elmaradt a személyes ismeretség. 

Krisztina Kiss answered 13 év ago

NOS AKKOR VÁLASZT KAPTAM A KÉRDÉSEMRE SZÓVAL TÉNYLEG ÖNT LÁTAM.

jaskó answered 13 év ago

Vannak olyan emberek, akik csak akkor érzik jól magukat, ha valamin fanyaloghatnak, ha másokban hibát kereshetnek. Ezekkel nem kell foglalkozni, mert a végén, amint a mesében is le vagyon írva, mi visszük majd hátunkon a szamarat. Tegyük mindig azt, amit mi magunk helyesnek látunk, de ne kényszerítsük akaratunkat másra. A vélemény szabad, abból mindenki olyan és annyi tapasztalatot von le a maga számára amennyit akar. Emberből vagyunk, hasonlóak, de mégis mindenki más. Ami nálam működik, az lehet másnál teljesen ellenkező módon alakul. Ezért én mindig csak azt mondom, írom: nálam ez így működik.
Kedves Tóni!
Tedd Te is azt amit eddig tettél! Írj, mert a felvetéseid nagyon érdekesek és gondolatébresztők. Hogy mit mondanak erre mások? Ha nem tetszik nekik, hát írják meg, ha pedig igen, akkor tanuljanak belőle, vagy ha úgy érzik, hogy ők jobban tudják, hát itt a lehetőség és ez a  nagyon klassz oldal. Éljenek alehetőséggel és írjanak ide őkis!
Kérlek folytasd, amit eddig tettél! Sok sikert. Én várom a jelentkezéseid.
Mindenki másnak hasonló a javaslatom, nem szabad elbátortalanodni egy egy kellemetlen beszólás hatására. Mindannyiunk épülése érdekében folytatni kell!

Sára Biró answered 13 év ago

 Sziasztok!  Valóban mind kedden voltatok 🙂  Legközelebb (ha a tömegben eszembe jut) bemutatlak egymásnak 🙂

Kedves Tóni ! Most voltak itt a "fiúk" locsolni és említettem,hogy mennyire várjuk a fejlesztést a KEVA-n.
Hátha sikerül. Ezúton is köszönöm a "reklám kérdés" megválaszolását amit én nem is tudtam volna ilyen pontosan megválaszolni,mivel nem az én szakterületem. 

Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Jaskó! Köszönöm a sok aktivitásod az oldalon,valóban hiányoztak a Tri-ton hozzászólásai az utóbbi időben! Te Jáskó már tapasztalt vagy sok közösséget segítettél . Nagyon örülök,hogy megosztod velünk a tapasztalataidat. Köszönöm a támogatásod!   Engem nem bizonytalanít el a kellemetlen beszólás,legalább színesebb lesz az oldal és más megvilágosítást ad. Én annak örülök,ha minél többen leírjátok a véleményeteket,mert nem egyformán gondolkozik mindenki és ez így van rendjén.

Tri-Ton answered 13 év ago

 Tisztelt ,,Sorstársaim,, !    Köszönöm a támogatásotokat. Ugyan kévés az időm, de mindenképp megpróbálom, hogy a továbbiakban ne maradjak el hosszabb időre a KEVA-ról. Sárikának és Jaskonak külön is köszönöm a támogatását. Megerősítettetek abban, hogy szükség van itt az én véleményemre, még akkor is, ha többször előfordul, hogy nem egyezik másokéval, de elindít egy más irányú megközelítést. A személyes találkozókról pedig, lehet, hogy érdemes volna egy közös találkozást szervezni és nem csak virtuálisan ismernénk itt egymást ! További szép ünneplést mindenkinek !

Sára Biró answered 13 év ago

Aki szeretné szívesen bemutatom egymásnak. Jáskónk egy kicsit messze van 🙂

Krisztina Kiss answered 13 év ago

ÖRÜLÖK , HOGY EZ AZ OLDAL LÉTEZIK ÉS ANNAK IS HOGY EZÁLTAL TANÁCSOKAT TUDUNK EGYMÁSNAK ADNI ÉS KÖZBEN MEGISMERJÜK EGYMÁST. ÉS EGYÉRTELMÜ HOGY MINDENKINEK MÁS A VÉLEMÉNYE ETTÖL VAGYUNK SZINESEK–:))

Szabó Eszter answered 13 év ago

Kedves Tri-Ton!
Bocsánat, hogy nem vettem észre kedden, de általában rohanok, és ha nem szólnak rám, (sajnos) még a saját anyukám mellett is képes lennék elmenni. Úgyhogy ha legközelebb lát, nyugodtan, ‘kiabáljon le’ a folyosón. 🙂 Az érosztályos betegeink  is tudják, hogy velem néha csak így lehet kapcsolatot felvenni. 🙂
Én nem tartom bohócnak, sőt, határozottan tetszik, hogy gyakran olyan szemszögből világít meg egy-egy kérdést, ami lehet, hogy másnak eszébe sem jutna. Sokan sajnos a külsőségek alapján ítélnek, de ez itt talán nem olyan fontos, hiszen ezek a kis képek sokszor nem is mondanak sokat. A hozzászólások és a kérdések viszont annál beszédesebbek.
Én mindenesetre köszönöm, hogy képes és hajlandó néha máshogy gondolkodni, és ezt meg is osztja velünk. 🙂
JA, és várom a találkozást. 🙂