Egy érdekesség elgondolkodtatónak !

KérdésekEgy érdekesség elgondolkodtatónak !
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 13 év

Röviddel ezelőtt kaptam egy e-mail egy jó barátomtól a következő írással. ( Tóni miért csinállsz magadból bohócot ? ) A válaszom a következő volt : Igaz ugyan, hogy a rólam feltett pár hónappal ezelőtti kép egy komoly, nyakkendős Úriember képét tükrözi rólam, de ha egy ,,fürdőgatyás,, képet tettem vona fel az változtatna a lényegen és a véleményemen ? Hát nem, ez is az is ÉN VAGYOK ! Vegyük már végre tudomásul, hogy nem az számít ki mondja, hanem az, hogy amit mond igaz-e, vagy sem ! Én próbálom mindíg az általam elfogadott valóságot mutatni és, hogy azt,  ki hogyan fogadja el, valójában nem érdekel. A lényeg csupán annyi, hogy én megtettem azt amit úgy gondoltam, megosztok másokkal és mások  gondolják meg a saját szempontjukból elfogadják-e avagy sem. Mi erről a véleményetek ???

26 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Tóni ! Köszönöm a reagálást! Nekem is minden vágyam az,hogy bővüljön az oldal,elmeséltem Neked az oldal  születésének történetét ,későbbiekben elmesélem blog formájában. A fiam és barátai segítsége nélkül soha nem valósult volna meg keva. 
 Sajnos én csak tartalommal tudom segíteni az oldalt! Örülök,hogy sok betegnek tetszik és hasznosnak találja .Jó lenne minél több vélemény és kérdés,akár beszélgetős formában is. 

Krisztina Kiss answered 13 év ago

KEDVES TRI-TON     SZERINTEM EGY EMBERT NEM CSAK A KÜLSE ALAPJÁN ITÉLÜNK. BÁR AZ ELSÖ BENYOMÁS AZ FONTOS.  HOGY ÖN MOST NYAKENDÖBEN VAN A KÉPEN VAGY FÜRDÖ NADRÁGBAN AZ AZ ADOT HELYEN   NEM LÉNYEG. ITT AZALÉNYEG  KINEK MILYEN TANÁCSOT TUDUNK ADNI. AMUGY EGY APROCSKA KÉRDÉSEM LENNE. NEM ÖNT LÁTAM KAPUVÁRON A SZAKRENDELÖBE A BELGYOGYÁSZAT ELÖT KEDDEN?
  AMUGY ÖNEK IS KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK.    VISSZA TÉRVE AZ ELEJÉRE IGY VAN MINDENKI MAGA DÖNTI ELL MENYIT FOGAD MEG ABBOL AMIT ITT TANÁCSOLNAK NEKI. ÖSSZINTESÉG MINDIG NYERÖ, AZ ÉLET MINDEN TERÉN SZERINTEM.

Tri-Ton answered 13 év ago

Helló Krisztike !   Köszönöm a bíztató szavakat én is így gondolom, a barátom viszont azt nehezményezte, hogy sokszor különbözik a véleményem másokétól. Így időnként okot adok egy kis vitára ahelyett, hogy egyetértenék a többséggel. Ő is rendszeres olvasója a KEVA-nak, bár nem szólt még hozzá, de azért napra készen tájékozott a témákról. 

Sára Biró answered 13 év ago

 Sziasztok! Tóni miért is vagy" bohóc"? Megmagyaráznád bővebben? Nagyon sajnálom,hogy a kedves barátod nem reagál az oldalon,mondd meg szívesen olvasnám a véleményét,és gondolom mások is. Természetesen a fénykép feltétele nem kötelező,meg bármilyen néven is írhat bárki. Minden véleményre nyitottak vagyunk,így a vitára is! 

Lajos Máté answered 13 év ago

 Kedves Tri-Ton! Akik ezen az oldalon írunk egyrészt feltesszük a kérdéseinket és rövid időn belül választ kapunk,másrészt leírhatjuk a véleményünket-azt amit gondolunk ! Miért ne tennénk?! Ha mindenki azon a véleményen lenne akkor nem lehetne vitatkozni! Én itt nagyon sok mindent megtanultam és igyekszem ezt másoknak is elmondani. Többen olvassák az oldalt mint gondolnánk,csak nem vesznek bátorságot,hogy írjanak. Pedig fontos lenne a tapasztalatot megosztani másokkal és felhívni a figyelmet bizonyos betegségekre,szövődményekre és nem utolsó sorban a megelőzésre. És ha már cukorbetegek lettünk nem mindegy milyen életminőségben élünk. Úgy,hogy gyertek minél többen és vitatkozzatok velünk! Egymástól tudunk a legtöbbet tanulni.

Tri-Ton answered 13 év ago

Kedves Sárika és Lajos !     Én is így gondolom, mint Ti.  Igaz ugyan, hogy több esetben is írtam már meghökkentő vagy éppen viccesnek tűnő, de mégis komoly dolgokat. Azt is tudom, hogy vannak akiknek nem, másoknak viszont nagyon is tetszik és elgondolkodik rajtuk. Ami miatt állítólag ,,bohócot csinálok magamból,, az éppen ezért van. Nem szoktam véka alá rejteni a véleményem, sőt mindig adom mellé a személyemet is. Tudom, hogy a fizikai valóságban is így ismernek és valahol ezt is várják el tőlem. Ha nem is megszokott, vagy éppen várt a válaszom attól még mindig ez, az én őszinte véleményem. Tudom azt is, hogy sokszor némi ellentét mutatkozik az öltözködésem és a véleményem között, de nagyon nem érdekel. Pld: egy komoly társaságban egy oda illő és fontos vélemény, amit esetleg senki sem mer kimondani, én meg szoktam tenni. Általában utána még a légkör is megváltozik és kissé kötetlenebbé, könnyebbé válik a hivatalos beszélgetés is. No ilyen szempontból vagyok egy kissé ,, csodabogár,, Véleményem szerint itt is el lehet jutni arra a szintre mikor ténylegesen egy kötetlen vélemény csere és nem mindenáron csak a száraz, tömör és hivatalos válasz kerül elő. Ehhez viszont jó lenne egy fórumos rész is a KEVA-n. Köszi a támogatásotokat !!!

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Hát nem tudom,én ez idáig bátran és kedvel irtam az oldalra,de most elgondolkodom!  Miért kéne ebből a jó kis oldalból vita oldalt csinálni? Én nem akarnék se vitába szállni senkivel,sem pedig vita tárgya lenni senkinek sem! A kérdéseimre idáig csak is korrekt válaszokat kaptam,és ezt meg is köszönöm! Ami  meg nem tetszik.,arra egyáltalán nem is reagálok:-)

Sára Biró answered 13 év ago

 Sziasztok!Remélem Zsuzsika  remélem "bátran" fogsz írni későbbiekben is megosztod velünk a tapasztalatod. Mindenki ahhoz a kérdéshez szól hozza amihez kedve van. Bárki leírhatja a véleményét. Én csak tartalommal tudom segíteni az oldalt,de remélem mindenki talál kedvére való kérdést. Várom az ötleteket,a kérdéseket,véleményeket:-)

Tri-Ton answered 13 év ago

Kedves Zsuzsanna !  Kérem ne értse félre az általam leírtakat, kizárólag magamról beszéltem. Gondolom az viszont természetes, ha valaki mint időnként én is olyat ír be amivel nem mindenki ért egyet, hát lehetnek vélemény különbségek. Szerintem ez így van rendjén és való igaz az Ön hozzászólásaival még rossz indulattal is nehéz lenne vitába szállni. Gondolom senki sem szeretné ezt az oldalt elrontani, sőt mindenki javítani és használni szeretné, mert nagyon jól működik és szükségünk is van rá !

Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Tóni! Köszönöm az egész napi aktivitásod 🙂 Tudom,hogy a mai világban senki nem hiszi el,hogy valaki a szabad idejét egy oldal szerkesztésével,tartalom bővítéssel tölti. Ezért nem kívántam reagálni a felvetett kérdésre. Mindenképpen szeretném,ha sikerülne valamilyen formában a fúknak bővíteni az oldalt.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom,várom az ötleteket!