EGY ÉRDEKES KIS TÖRTÉNET AMI VELEM TÖRTÉNT.

KérdésekEGY ÉRDEKES KIS TÖRTÉNET AMI VELEM TÖRTÉNT.
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 13 év

UGYE MOST , HOGY KÓRHÁZBAN VOLTAM KÉTSZER IS CSINÁLTAK HASI UH -GOT. KÉT KÜLÖMBÖZÖ ORVORVOS. NOS IRJÁK EZ ÉS EZ VAN MIG NEM OLYAT OLVASOK AMIN NAGYON MEG LEPÖDÖK  IGY SZOL EZ A MONDAT """ LÉP NORMÁL NAGYSÁGU ÉS SZABÁLYOS"""" UGYE BÁR EZ JÓ DOLOG LENNE  DE NEKEM 1984-BEN MÜTÉTILEG ELTÁVOLITOTÁK A LÉPEPEMET…  IGY MÁR KICSIT MÁSKÉP HANGZIK.  GONDOLTAM EZT MEGOSZTOM VELETEK. ILYEN KOR  , HOGYAN IS LEHET HINNI AZ UH . BAN VAGYIS KINEK?  MI A VÉLEMÉNYETEK RÓLA.?

8 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Krisztina ez érdekes, de  meg fogják magyarázni ,ez megy manapság!!

Sára Biró answered 13 év ago

 Krisztike ! Nem tudom,de gondolom hogy van egy negatív séma amit beemelnek az UH vizsgálat során és az orvos a kóros elváltozást diktálta. Én is láttam ilyen UH-t amikor vagy az epehólyag,vagy a lép el volt távolítva és az UH-n szerepelt. Nyugodtan menj vissza és kérdezd meg !

Tündi answered 13 év ago

Szia Krisztike. Sajnálom hogy kórházban voltál, és mielőbbi javulást kívánok. Szerintem egy "Bocsánat a gép nem volt jó" válasszal kimagyarázzák. Ennyit a gépek pontosságáról, és állapotukról, hogy a nemlétező szerveinket látja. Szeretettel üdvözöllek:Tündi.

Judit Kraseczki answered 13 év ago

Szia Kriszti!

Már épp lapozgattam lefelé, hogy válaszoljak, de látom Sárika megelőzött.
Minden laborban, rendelőben van egy "negatív séma" …. és bár nem
mentsége senkinek, de sajnos most Te ennek estél áldozatául.
Én is azt tanácsolom, hogy menj vissza, kérj egy valós leletet, mert sosem lehet tudni,
 mikor lesz rá szükség.

Tri-Ton answered 13 év ago

Szia Krisztike !    Az én hozzászólásom most már hagyomány szerint is egy kicsit különbözni fog a többitől, de szokás szerint elgondolkodtató.  Természetesen a két megállapítás együtt nem lehet igaz, viszont mostantól kezdve van egy komoly kérdés.  MELYIK AZ IGAZ ???   VAN LÉPED, VAGY NINCS ???  Ezt kívülről látni ugyan nem lehet, de az sem kizárt, hogy mégsem távolították el, mert nem volt rá szükség. Az is lehet viszont, hogy eltávolították ( vagy csak egy részét ) de akkor mit látott az orvos az UH-n ? A helyedben mindenképpen elindulnék és tisztáznám, hogy mi a helyzet. A többit nem írom részletesen, mert jogi ügyekkel is foglalkozom és ha én indulok a saját ügyemben ( vagy hivatalból máséval ) az alapból másképp szokott indulni, mint az átlag. Viszont, ha érdekel Sárika meg tudja adni Neked az elérhetőségemet és személyesen tudunk beszélni a ( hogyan tovább?- ról ) . Azt viszont mindenképp javaslom, hogy tisztázd, mi a jelenlegi állapotod, hisz nagyon nem mindegy, hogy van – vagy nincs. Egy kifogást kereső magyarázkodást pedig nem kell elfogadnod, mindenképpen egy hivatalos írásos állásfoglalást kérjél. ( ha valaki nem akar, vagy nem mer igazolást adni: írja le és nevezze meg hova mehetsz tovább igazolásért, mert ez a Te érdeked ) Mielőbbi javulást kívánok ! ( egy kérés : ha telefonon keresel légyszi úgy mutatkozz be, hogy Kriszti a KEVA-ról, így biztosan azonnal tudom kivel beszélek. Köszi ! )

Miklós Mária answered 13 év ago

Kedves Krisztina!
Ilyen  "fura" eset történt az én Édesanyámmal és Édesapámmal is.   Édesanyámnak írták, hogy epehólyag eltávolítva, holott nem volt  epeműtétje.  Szóltunk a kezelő orvosnak, és elmondta, hogy abszolut nem látta az UH-on,   valaholva  "elbújt".
Édesapámnak beírták, hogy bal tüdeje eltávolítva.   Nem volt   tüdőműtétje.   De más komolyabb baja igen, akkor  lett.  De mindenképpen szóltunk.
Javaslom, hogy  említsd meg  az orvosnak,  az ilyen dolgokat szerintem meg kell mondani.
Jó egészséget kívánok:-)
Marika

Sára Biró answered 13 év ago

 Sziasztok! Én mindenképpen úgy gondolom,hogy az ultrahang vizsgálatot végző orvost kellene  megkeresni.A Judittal szinte egyszerre írtuk a válaszunkat és mindkettőnkben ugyanaz a   gondolat merült fel. Mivel más jellegű panaszod volt a vizsgálat során a panasz okának a keresésére koncentrálhattak  Sajnos a túlterheltség miatt ,értem ez alatt hogy 20 beteg helyett 40-50 beteget kell egy nap alatt megnézni előfordulhat.Mindenképpen kérdezzél rá és ha nem adnak megfelelő magyarázatot akkor gondolnék én más lépésre.

Krisztina Kiss answered 13 év ago

 VISSZA TÉRVE ERRE A KIS TÖRTÉNETRE NOS RÁKÉRDEZTEM MIKOR VOLTAM ELLENÖRZÉSEN MEG NYUGTATTAK, HOGY NEKEM IGENIS ELTÁVOLITOTÁK A LÉPEMET NINCS MEG ÉS HIHETETLEN DE NEM IS NÖT VISSZA-:))))). SZÓVAL  CSAK ELIRÁSI HIBA TÖRTÉNT.CIMSZOVAL. BÁR AZÉRT AZT HOZZÁ TENNÉM, HOGY KÉT PERC ALATT LEZAJLOT ANNO AZ UH HANG. NEM A MINÖSÉG A MENNYISÉG A LÉNYE. UGY TUNIK.ELHISZEM TUL TERHELTEK NEM IS KÉTLEM DE AZÉRT NEM MINDEGY.MERT MÁSNÁL LEHET AMIT KÉNE AZT NEM LÁSSÁK MEG.