Nincs is jobb egy tál friss salátánál. Tele természetes vitaminnal, rosttal, ásványi anyagokkal. De mit ér az egész, ha agyoncsapjuk egy zsíros öntettel? A hidegen sajtolt olajok és a joghurt a legalkalmasabbak öntetnek, a majonéz, az előre elkészített bolti dresszingek pedig a legegészségtelenebbek.
Mi a véleményetek? Szerintem előfordul velünk is,azt gondoljuk,hogy egészségesen táplálkozunk,aztán dehogy
Természetesen igen,óvakodni kell a majonézes öntetektől. Én bolti dresszinget soha nem veszek,abban tartósítőszer is van,igyekszem kerülni,
Valóban sokszor azt gondoljuk,hogy mennyire egészségesen táplálkozunk,aztán észrevétlenül is egy kis adalékanyag,egy kis tartósítószer,egy kis öntet bele-bele kerül az ételbe.Igaz én mostanában tudatosabban vásárolok,de bizony korábban nem olvastam el mit is tartalmaz egy-egy öntet.