Egészséges Életmód…

KérdésekEgészséges Életmód…
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Időskori éhség!! Halottatok ilyenről már?

6 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

Én ilyenről még nem,de lehet könnyen, szerintem az éhség bármilyen korban előfordul.Én például olyankor vagyok éhesebb,ha itthon vagyok és több időm van. Ilyenkor próbálok tudatosan enni és mégis éhes vagyok. Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel?
Jó a kérdés Zsuzsa!

Tri-Ton answered 12 év ago

Én éppen a fordítottjáról hallottam. Míg a ,,tizen-húsz,, éves korosztály szinte folyamatosan tudna enni, addig az idősek csak ritkán és kevesebbet esznek. Sokszor még a keveset is csak rábeszélésre. Az időskori éhség lehet, hogy az elhagyatottság és szegénység miatt miatt van ?

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Én átlagban akkor vagyok éhesebb ha nincs más dolgom.. Bármit csinálok vagy bárhova megyek evés elfelejtve..

jaskó answered 12 év ago

Érdekes témát vetettél fel. én még ilyen jellegű éhséggel nem találkoztam. Nálam inkább Krisztihez hasonlóan olyankor jön elő az éhség, ha semmi elfoglaltságom nincs, vagy éppen a hypo közeleg. Ha viszont dolgozom, vagy nagyon belemerülök valamibe sokszor hajlamos vagyok elfeledkezni az evésről. Ilyenkor, ha ott van, a feleségem figyelmeztet. Sajnos párszor már ráfaragtam arra, hogy figyelmen kívül hagytam.

Marika answered 12 év ago

Igen én is azt tapasztaltam , hogy a kor előrehaladtával kevesebbet eszem , lehet az is , hogy lelassul az emésztése az embernek !?

katalin answered 12 év ago

Nem tudom milyen korban de az enyémet már legyözhetné valami mert nagyon nehéz mikor éhes vagyok.Persze nem betegségre gondolok.