Egészséges Életmód..

KérdésekEgészséges Életmód..
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 12 év

  Jó lenne ha minél többen hozzászólnátok ehhez a témához!! Az OEP felhívta a figyelmet, hogy orvosával vagy gyógyszerészével konzultálva mindenki tekintse át jelenleg szedett gyógyszereit, és éljen azzal a lehetőséggel, hogy április elsejétől az azonos hatóanyagú gyógyszerek közül mindig a legkedvezőbb árú és támogatású, úgynevezett preferált gyógyszereket szedheti. Ennek kiválasztásában segít az OEP honlapján található gyógyszerkereső is – tették hozzá. Szerintem jó lenne olcsóbban hozzájutni a gyógyszerekhez,rémes drágák!!

3 Válasz
katalin answered 12 év ago

Tölem megkérdezték a patikába melyik kell meg kiszámolták mennyivel lenne olcsobb de azt mondtam ezt meg kell beszélni az orvossal amugy volt árkülönbség.

Tri-Ton answered 12 év ago

A napokban mindenhol ezt hallani. Szerintem az ár mellett érdemes arra is rákérdezni, hogy az olcsóbbnak mennyivel másabbak  a mellékhatásai ?  Nehogy az olcsóbb kerüljön ,,többe,, !

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Hát igen ez nehéz kérdés.  Mert ha bevált egy gyógyszer,  most azt lecserélni egy másikra mert  az  olcsobb  nem mindig jó ötlet.. De néha viszont hasznos nekem közel 2000 volt az allergia gyógyszerem, de nem használt semmit házi orvosunk lecserélte 350 ft amit szedek és nagyon jó szóval … nehéz döntés  mert attol még lehet jó ha olcsobb ….sőt az élet más területére is jelemzö nem mindig a drága a jó.!!!!