Egészséges Életmód………..

KérdésekEgészséges Életmód………..
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 12 év

 "Nem kellek, mert kövér vagyok!" – Avagy a túlsúlyosak diszkriminációja!!?

7 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 A túlsúlyosak nincsenek szerencsés helyzetben. Kimondva vagy kimondatlanul, de sokkal nehezebb a dolguk nemcsak a párkapcsolat, de a munkavállalás terén is, ugyanis a plusz kilókhoz az emberek sok esetben akaratlanul is rossz tulajdonságokat társítanak.

katalin answered 12 év ago

Hát attol függ mit akar töled a fönök!!!NA EZ VICC VOLT.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Hát az iróasztalára még biztosan nem tudna feltenni :-)))

Szabó Eszter answered 12 év ago

Kedves Zsuzsa!

Valóban létezik a probléma. Sajnos, amit ma sugároznak felénk, az egy irreális elvárás. Lassan alakul a divatvilág, de már vannak olyan törekvések, amik a teltebb hölgyeket részesítik előnyben.

Sajnos, a kövérekkel szemben valóban sok előítélet létezik (, miért nem áll neki diétázni, nincs akaratereje, nem figyel oda magára, igénytelen). Ez ellen egyetlen megoldás van (ha valaki egyéb okokból nem tud változtatni a külsején), megpróbálja személyiségét megmutatni, ami alapján az első benyomás felülíródhat, és megérthetik a többiek, hogy a kövér ember is igen értékes tagja lehet egy csapatnak.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Kedves Esztike! Hála isten hogy a teltebb hölgyekkel is foglalkoznak kicsit persze jó irányba,teljesen igaz amit irtál Esztikém!! Igen aki kövérke ha odafigyel magára bizony ő  lehet szép!!

Marika answered 12 év ago

A szépség sokszor belülről fakad !! Aki nem olyan szép kívülről még értékesebb belső tulajdonságai is lehetnek ne ítélj a külseje alapján !! A szépség különben is múlandó, az éveink múlásával !!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Igy van Marikám!! Csak sajnos ezt sok" okos" ember nem igy látja!!Náluk a jó női segg a lényeg!!!( bocsánat de igaz)!!