Egészséges Életmód..

KérdésekEgészséges Életmód..
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Sziasztok!Tegnap biztos sokan láttátok a Naplót -T2!!( kedvenc műsoraim egyike)!Mit szóltok a gyomor elvarrásos dologhoz ? Fogyókúra sem kell azután a műtét után ahogy nyilatkozták akik átestek ezen műtéten és persze igen sok kg-lement utánna róluk! Az egyikük cukorbeteg volt napi igen sok inzulint adott magának és voltak más betegségei is,a nagy fogyás után se inzulin nem kell neki ,sem pedig a gyógyszerek !Hát nagyot néztünk neki,ti vállalnátok ilyen műtétet?Én soha!!!!! 

4 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Szia Zsuzsika! Sajnos nem láttam a műsort és nem tudom a gyomorgyűrűről volt-e szó?!
Én ismerek egy beteget,akinek volt gyomorszűkítő műtéte néhány évvel ezelőtt. Már akkor 400-500 ezer forint volt a műtét költsége, 60 kg-t fogyott. Utána elkezdett hízni,de  természetesen nem jött vissza mind a 60 kg. Már évek óta nem láttam az illetőt, ezért nem tudom, hogy most hány kg.

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Zsuzsa én láttam de én már rég láttam ilyen mütétet egy bizonyos csatornán ahol orvosi dolgok vannak nem magyar országon . Ez gyomor szükitö mütét Sári elveszik a gyomor egy részét és ujat alakitanak ki amit közvetlenül a bélhez csatolnak  ha minden igaz a, gyomor egy tojás nagyságu lesz  nem gyürü . És nem tudsz enni sokat mert ugye rövid a táv kicsi a gyomor.Ha megprobál többet enni rosszul lesz róka vadászat.

Miklós Mária answered 12 év ago

Láttam a  Naplót igen.. Soha nem vállalnék ilyet…még nézni sem bírtam…:-(

Marika answered 12 év ago

Igen láttam a műsort nem gyomorgyűrűről volt szó , hanem megfelezték elvarrták a gyomrot és azt is elmondták , hogy egymillió ft a műtét !!! Ezt itt Magyarországon csinálja egy orvoscsoport . Nem emlékszem pontosan hogy hol ,de mintha Veszprémi kórházról lett volna szó .