Egészséges Életmód

KérdésekEgészséges Életmód
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 13 év

 Van valami tapasztalatotok a Bioptron lámpáról?Kölcsön kaptam a lámpát egy jó ismerősünktől ,és meglámpáznám párxor a térdeim !!Sajnos én nem tudom h gyógyit-e!!

24 Válasz
rgyorgy answered 12 év ago

Nem ellenőrizetlen anyagokat másoltok be csak úgy."élőszóban" a saját véleményeteket írjátok le, érthető módon.Mindig lehet érezni a segítő szándékot.Itt minden fórumozó komolyan veszi a többieket.A te hozzáállásod pedig, kedves Sárika, nagyon sok gyógyintézetben tanítani kellene.

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves György köszönöm a szívmelengető szavakat jó ilyenre ébredni!:-)))
 Örülök, hogy ilyennek  látod az oldalt, én is köszönöm Nektek , hogy megosztjátok a tapasztalataitokat és hogy segítetek egymáson!
Azért is hiányolom sokszor, hogy a "csak" olvasók nem írnak be!

Marika answered 12 év ago

Valóban így igaz , hogy Sárika egy önzetlen és segítőkész nagyon jó lenne ha kis országunkban sokilyen ember dolgozna az egészségügyben akkor nem itt tartanánk ahol most vagyunk .

Sára Biró answered 12 év ago

 Köszi szépen Marika a kedves szavakat. Nagyon sokan segítenek az országban a cukorbetegeken,sajnos a  egészségügyben és a társadalomban  nagyon  nagy reformálásra lenne szükség. Sokkal többet kellene foglalkozni a megelőzéssel,és az egészségneveléssel,de reméljük erre már nem kell sokáig várni.Addig is mi a "keva csapata"próbálkozunk :-)))