Egészséges Életmód

KérdésekEgészséges Életmód
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 13 év

Kinek a tanácsát fogadjátok meg jobban egy orvosét, egy szakápoló,egy dietetikusét? Vagy összességében mindenikük jó tanácsát betartjátok,illetve elfogadjátok?

9 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 ÉN MINDENIKÉT ELFOGADOM!!!

katalin answered 13 év ago

Természetesen a jo tanácsot mindenkitöl szivesen fogadja az ember de volt már rá példa hogy egy kérdésre két ember teljesen különbözö választ adott ekkor már elgondolkodom kinek van igaza.

Tri-Ton answered 13 év ago

 Mivel mindhárom hozzánk képest szakembernek minősül, ezért természetesen mindháromét. Ehhez egy dolgot kell csupán elérni, mégpedig azt, hogy a segítő partnert lássa mindegyikben az ember. Legyen az egy osztályvezető, vagy igazgató főorvos, vagy éppen egy szakápoló akkor is a feltétlen bizalom és hit ill. őszinteség kell hogy legyen mindkét oldalon. Ha nem vagyunk feltétlenül őszinték és bármelyiket félreinformáljuk, nem csodálkozhatunk azon, hogy amit mondott mégsem jó. Hisz Ők az kapott információkból dolgoznak, legyen az mondott, vagy írott. Ha viszont az nem, vagy csak felében igaz, akkor a diagnózis is nem , vagy csak felében jó. Tovább gondolva a gyógyulási esély is nem ……. ( innét már tudjátok ! )

elekes andras answered 13 év ago

 Én úgy gondolom,hogy mindhármuknak fontos szerepük van a gyógyulásunkban.Igaz nem mindig fogadjuk el a tanácsot és később saját tapasztalatból rájövünk bizony igaz amit hallottunk és akkor nem értettünk. Nagyon jó a kérdés,mert szerintem itt erről nem is volt szó.

Marika answered 13 év ago

A cukorbetegség kezelése csapatmunka :az orvos és a szakszemélyzet elmondja , hogy mi a teendő , de a betegen és környezetén nagyon sok múlik . Néhányszor már leírtam , hogy a beteg 2/3 részben önmaga gyógyítója !!!!! Mennyire fogadja meg a tanácsokat , hogyan étkezik , mennyit mozog és a vércukormérés , inzulin beadása milyen rendszerességgel történik . EZ nagyon fontos !!!!!!!!! Sokat tanulhatunk egymástól is a másik ember aki megosztja tapasztalatait velünk , érdemes odafigyelni  .Sokszor Választ kapunk a fel nem tett kérdésekre is . Sokszor tapasztalatot szerezhetünk mások hibáiból is !!!

Sára Biró answered 12 év ago

Zsuzsika látod milyen jól tetted,hogy  mindenki tanácsát elfogadtad?! Jó vércukor,jó vérnyomás, 3 kg fogyás!! Leellenőrizve !:-)) Gratulálok,csak így tovább !!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Kedves betegtársaim! Engem ma nagy öröm ért,annyira boldog voltam h a világ legjobb tanitója és segitője előtt sikeres vizsgát tettem! Ez a jó lelkű ember Sárika!!! Ezúton is millióször köszönöm neki türelmét,tanácsait a segitő kezét amit nem csak felém, hanem a beteg emberek felé nyújt!!Sárika örömöben sirtam ,nem is keveset:-)

Sára Biró answered 12 év ago

Köszönöm,de Zsuzsika írtam,hogy magadnak köszönheted. Minden fejben dől el,utána jön a többi:-)) 

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Zsuzsa Sárinak igaza van ezt magadnak köszönd meg  kitartásodnak és igy van mig fejben nem döntöd ell adig hiába a sok jó tanács ügyes vagy ?)))