Egészséges Életmód

KérdésekEgészséges Életmód
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Sziasztok!! Volt valakinek gyomorsav problémája? Ha volt akkor mivel kezelte,mit ivott vagy evett esetleg ha szedett tablettát rá akkor milyet? Ilyesmi savproblémához gyomortükrözés is kell hogy mit is irjanak rá?

5 Válasz
katalin answered 11 év ago

Szia Zsuzsa nekem volt marta a sav a torkomat is a Szabo föorvos ur irt savlekötöt nem voltam gyomor tükrözésen.

Sára Biró answered 11 év ago

 Zsuzsika azon gondolkozom,hogy nem szedsz semmi gyomorvédőt,viszont sok gyógyszert szeldel. Nem emlékszem  Aszpirint szedsz-e azzal vigyázzál ilyenkor nem szabad szedni. Tisacid tabletta jó hatású azt recept nélkül lehet kapni,vagy egy kis szódabikarbonát próbálj.
Mindenképpen fel kell keresni az orvost,ő eldönti hogy elég-e a gyógyszer vagy szükség a gyomor tükrözés. 

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Aszpirint nem szedek Sárika,Katikám hát most én is úgy vagyok mint te voltál pedig most is kekxezek és mégis!!

Marika answered 11 év ago

Zsuzsika!!! Nem volt valami amin stresszeltél???? Mert a sav idegi alapon is tud ám nagyon kellemetlen dolgokat okozni , tapasztalatból tudom !!! Nekem anno csináltak gyomorszondás savvizsgálatot és kiderült ,hogy egyszer nulla volt a savtermelés a következő mérésnél meg a normál érték duplája és ez idegi alapon volt . Vigyázz magadra gyógyulj meg !!!!

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Szia Marikám!! Én inkább aggódós vagyok persze ez szinte ugyanaz mint a stressz,képzeld ahogy jön úgy el is múlik,most minden jó!!Van abba valami az biztos amit irtál Marikám mert mindig akad aggódni való ,az aggódásra meg nincs gyógyxer!! Sokxor puszillak :Zsuzsa..