Egészséges Életmód

KérdésekEgészséges Életmód
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 13 év

 Ilyen étrend mellett megszépülhet az arcbőröd is ?! A szénhidrátokban szegény étrend nemcsak karcsúsít, egy amerikai szakember szerint az arcbőrt is tisztíthatja.   Az alacsony glikémiás indexű étrendben jellemzően kerülni kell a fehér rizst, az édességeket és a fehér kenyérféléket, helyettük a zöldség, gyümölcs és hús fogyasztása ajánlott., a csokoládéval az a helyzet, hogy az édesség cukor- és zsírtartalma kiválthatja a bőr irritációját – ismertette az interjút a The Independent online kiadása.   Lehetbenn igazság az én arcbőröm az szép ,de karcsu nem vagyok :-))

2 Válasz
Sára Biró answered 13 év ago

A zsíros ételtől az arcbőr sem szép,nem beszélve a hízásról. De a fogyás az egy hosszútávú program,hogy sikeres legyen kitartónak kell lenni,nem kell karcsúnak lenne csak fokozatosan leadni a plusz kilókból ,és mozgás, mozgás….

matildxd answered 13 év ago

 Persze a gyerekek is hamarabb lesznek pattanások,ha sok zsírost esznek. Mindenkinek a sok zöldség,gyümölcs ajánlott ha cukorbeteg,ha nem.Csak annyi a különbség,hogy egy cukorbetegnek számolni kell a CH-t.