A megmaradt szeletelt nyers hagyma MÉRGEZŐ!Azonnal dobjuk ki. !!! A szendvicsbe rakott hagyma is másnap veszélyes, a megmaradt hagyma bevonzza mikrobákat még egy éjszaka is, és másnap elkészítve nagyon mérgező lehet a mikrobák toxinjai miatt: gyomorrontást, epegyulladást és ételmérgezést okozhat!
NOS MINDIG TANULOK VALAMI UJAT EZT MÉG NEM HALOTTAM . NÉHA FELSZOKTAM HASZNÁLNI MÁSNAP BECSOMAGOOM ÉS ELTESZEM A HÜTÖBE, EZEK SZERINT NEEEE TEGYEM.
Szia Katalin ! Bocsi, ha NŐBŐL lennék valószínű feltettem volna ezt a kérdést az ismerősömnek, de sorry eszembe sem jutott. Egy biztos, ez a nyersre vonatkozik és gondolom a saláta leve konzerválja annyira, hogy nem tud megindulni a jelzett folyamat. Meg fogom kérdezni és visszatérek rá.
Ezt jó tudni, mert én is, ha megmarad alufóliába csomagolva a hűtőbe szoktam tenni.
Köszi ezt az értékes infót.
Épp most írtam az üzenőfalra én is rendszeresen becsomagolom és a hűtőben tárolom.
Ajaj a hagymát ami marad én is fóliába csomagolom és a hütőbe rakom,de ez igen jó kérdés volt!!
Köszi Toni igen jo és érdekes kérdéseket tettél fel tényleg sok embert érdekelnek engem is.Amugy a hagymát nem igen szoktam eltenni hütöbe nyersen csak salátának.
Nagyon szépen köszönöm az infót! Mindig fóliába csomagolva, hűtőben tárolom a megmaradt hagymát.
Ezt még nem tudtam…. huu de jó ezt tudni. De sok gyomorrontásom volt:-)) komolyan mondom…….
talán épp a hagyma a tettes????? XD
Kedves Tri-Ton: KÖSZÖNÖM!