egeszseg.keva.hu

Kérdésekegeszseg.keva.hu
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

Kíváncsi lennék milyen segítséget jelentett Nektek az oldal? Milyen témával kellene foglalkozni?
Nagyon szeretnék minden keva tagtól és leendő kevastól egy-egy véleményt olvasni. ( ha kérhetnélek , ne csak 2-3 szóban:-) Köszi.

29 Válasz
rgyorgy answered 11 év ago

A legnagyobb segítség, amire számíthatok a KEVA oldalról, a korrektség, a betegtársak megértő hozzáállása a problémákhoz. Sárika önzetlen segítsége mély tiszteletet ébreszt bennem.Ilyen hozzáállást még sehol nem tapasztaltam.A tanácsok nem felületesen össze ollózott bemásolások. Tiszteletet ébreszt bennem a tagok egymást nem lekezelő hozzáállása. Amiről szívesen olvasnék, lélek és egészség, valamint a különféle tabutémák.

Tri-Ton answered 11 év ago

Bár Jaskó szinte mindent leírt, egy – két saját tapasztalat, úgy őszintén és ,,Tónisan,,.  Anno kaptam ezt a honlap címet, mint sok mást is. Meg voltam róla győződve, hogy olyan mint a többi : a tájékoztató füzetek, a figyelem felhívó és riogató irományok, a ,,nagy tudományos,, disszertációk és még sorolhatnám. Nálam az ilyen címek általában az első útba eső kukában kötnek ki. Hála Istennek a KEVA címe ,,megúszta,, a kukát, sőt pár napon belül még be is néztem. Nem dícséret, csak igazság: – amit itt láttam egy kissé meglepett. Valós ( hús-vér ) emberek őszintén és kultúrált módon tudnak információt, segítséget és tanácsot kérni, de ugyanúgy akár adni is. Ez sajnos a mai világban ritka kivételnek számít, általában úgy kell viselkedni, mint a sün. ( tüskéket ki, és csak óvatosan mindennel, mert biztos van valahol egy ,,csőbehúzás,, ) A KEVA-nál ez nincs. Ez valójában az ,,ismeretlen-ismerősök,, közösen és mindenki által őszintén támogatott érdekszövetségi közössége. Hisz itt a közös cél szinte egy. A lkörülményekhez képest a ehető legjobb minőségű egészségi szint elérése és fenntartása. Ez nem a reklám helye !  Legyen az pozizív, vagy negatív, de őszinte véleményt kap minden egészséggel kapcsolatos ,,akármi,, ( legyen az, gyógyszer, gyógynövény, terápia, kezelés, stb. ) Itt nincs lefizetett ,,szószóló,, nincs ,,tabu,, téma és a közösség, mely egyre bővül teljesen összetartó. Amennyiben egy nem ide tartozó, provokatív, vagy közösség romboló szándékú bejegyzés kerül fel a honlapra az nem éri el a célját, hisz mindig van aki a ,,helyén,, tudja kezelni a problémát és pár napon belül a ,,probléma,, magától megszűnik. Hát röviden-tömören, bár kissé hosszan ennyi. Dícséretet sem a honlapról, sem a ,,gazdasszonyáról,, nem írok, egyrészt már párszor megtettük, másrészt meg nincs rá szükség, hisz mindenki tudja.

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszönöm a részletes hozzászólásokat,örülnék ha minél többen leírnátok,hogy konkrétan kinek-milyen kérdés segített a legjobban. Nagyon örülök,hogy úgy érzitek,hogy hasznos az oldal és  segítséget nyújt a mindennapokban.
György milyen tabu témákra gondolsz,örülnénk a kérdésnek,meg a testi lelki egészséggel kapcsolatosan is jöhetne egy újabb kérdés:-)  A kérdésem feltevésének az oka,hogy lehet  későbbiek során a tapasztalatokat előadás keretén belül szeretném megosztani másokkal ( a Tóni,és Jaskó által felvetett kérdéstől ez független).

Pityu answered 11 év ago

Nyugodtan kijelenthetem, hogy a KeVa az életem szerves része lett, Ő a szakmai támasz, a hiteles tanácsadó, a minden kérdésemre válaszoló oldal, ahol megértő, korrekt, baráti hangulatú társaság vár nap, mint nap. Megszámoltam a témaköröket: ez ideig 433 témakörben születettek kérdések. Felmerül a kérdés akarunk-e más témák felé tájékozódni a betegség kapcsán. A válasz igen, hisz az új információk mindig érdeklődésre tartanak számot, azokból tapasztalatokat lehet gyűjteni, de a konkrét megvalósításhoz ötletek kellenek, rgyörgy már írt is párat. Ha van még ilyen ötlet, tegyétek fel bátran, biztosan nem lesz hiábavaló dolog.

Krisztina Kiss answered 11 év ago

Számomra a Keva nagyon sokat jelent pl: megtanultam milyen ételeket, hogy kell elkészíteni . Vagy ha le esik a vércukor érték mit kel csinálnom mert hát két családtagom is cukorbeteg. És sosem tudhatom nem e kerülnek olyan helyzetbe, hogy segíteni kell rajtuk. Oda figyelek, hogy inzulint ha lehet mindig pontosan időben adják be, sose mondom majd rá ér később!!! Ha valami gyanúsat észlelek náluk jelzem nekik, hogy orvoshoz kell fordulni ….Megtanultam, hogy szinte ugyan olyan életet élhetnek , mint bármelyik ember!!!!!! Csak egy kis oda figyelés!!!!

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Köszönöm Jaskó!!A te irásaidból is rengeteg mindent lehetett tanulni hisz életképek voltak!!

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszönöm szépen a sok hozzászólást,ötletet. Esetleg aki még nem írt szívesen olvasnánk a véleményét,illetve az újabb tanácsokat,ötleteket,tapasztalatokat.

katalin answered 11 év ago

 Kellene kiemelnem egy témát amiben a legtöbbet segitett de igazán talán az elfogadást a barátokat emelném ki hogy más is van és tanulhatunk rengeteg mindent egymástol.Köszönöm.

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Ez az oldal nem csak hasznos, de sok esetben szórakoztató is.

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Ez az oldal nem csak hasznos, de sok esetben szórakoztató is. Mert kultúrált, vannak életképek, sokféle szemilyiség bontakozik ki, van vita is, amely visszafogott személyeskedéstől mentes, az emberek egymással tisztelettudóak, a többség nyíltan felvállaja nevét. Mi kell még? Megy minden magától. Ez egy igazi közösségi oldal.