Kifőtt tésztafélék közül ez a tészta az, amitől nem megy fel a cukrom.
Ti mit tapasztaltatok?
Az olasz tészták tényleg nagyon jók, de én az elmúlt időszakban többféle durum tésztát próbáltam,mindegyik nagyon finom volt és egyáltalán nem emelte a vércukromat, ráadásul szerintem eléggé laktató is.
Fior de Pasta,Barilla teljes kiőrlésű tésztákat ismerem, a Durillot még nem próbáltam:-)
Nálunk a Tescóban ezt szoktuk venni.Az olasz tészták, amiket eddig próbáltunk mindegyiket nyugodtan ehettük, nem ment fel a cukrom.Amiket írtál, még nem próbáltuk.
Elképzelhetetlenül sokféle tésztát készítenek az olaszok.Láttunk olyan makaróni féle tésztájukat, ami abban különbözött(látásra) az általunk megszokottól, hogy egy méter hosszú volt.
Kedves György! Esetleg,ha van valamilyen jó recepted megoszthatnád velünk! (nem láttalak a napokban,nem vagy beteg?)
Kedves Sárika!
Köszönöm érdeklődésed, jól vagyok/vagyunk.Ma ebédre vadasvolt spagettivel, durilló. Nyugodtan jól lakhatok, mert nem megy fel tőle a cukrom.Recept csak a feleségemnek van, tőle szoktam kölcsönözni.
Viszont rendkívül finomakat szoktunk reggelizni, Gruyéresi sajtot.400 l tejből 32 kilós sajtpogácsa készül.Ezt legalább hat hónapig érlelik. De van 12, és 18 hónapig érlelt sajt is, ami hihetetlenül finom