Durilló tésztára hiába kerestem rá. Szoktátok használni?

KérdésekDurilló tésztára hiába kerestem rá. Szoktátok használni?
rgyorgy kérdezte ennyi ideje: 10 év

Kifőtt tésztafélék közül ez a tészta az, amitől nem megy fel a cukrom.
Ti mit tapasztaltatok?

6 Válasz
Best Answer
Hné M Melinda answered 10 év ago

 Az olasz tészták tényleg nagyon jók, de én az elmúlt időszakban többféle durum tésztát próbáltam,mindegyik nagyon finom volt és egyáltalán nem emelte a vércukromat, ráadásul szerintem eléggé laktató is.

Sára Biró answered 10 év ago

 Fior de Pasta,Barilla teljes kiőrlésű tésztákat ismerem, a Durillot még nem próbáltam:-)

rgyorgy answered 10 év ago

Nálunk a Tescóban ezt szoktuk venni.Az olasz tészták, amiket eddig próbáltunk mindegyiket nyugodtan ehettük, nem ment fel a cukrom.Amiket írtál, még nem próbáltuk.

rgyorgy answered 10 év ago

Elképzelhetetlenül sokféle tésztát készítenek az olaszok.Láttunk olyan makaróni féle tésztájukat, ami abban különbözött(látásra) az általunk megszokottól, hogy egy méter hosszú volt.

Sára Biró answered 10 év ago

Kedves György! Esetleg,ha van valamilyen jó recepted megoszthatnád velünk! (nem láttalak a napokban,nem vagy beteg?)

rgyorgy answered 10 év ago

Kedves Sárika!
Köszönöm érdeklődésed, jól vagyok/vagyunk.Ma ebédre vadasvolt spagettivel, durilló. Nyugodtan jól lakhatok, mert nem megy fel tőle a cukrom.Recept csak a feleségemnek van, tőle szoktam kölcsönözni.
Viszont rendkívül finomakat szoktunk reggelizni, Gruyéresi sajtot.400 l tejből 32 kilós sajtpogácsa készül.Ezt legalább hat hónapig érlelik. De van 12, és 18 hónapig érlelt sajt is, ami hihetetlenül finom