Dohányzás.

KérdésekDohányzás.
etelka1964 kérdezte ennyi ideje: 13 év

 Hallottátok ? Jövő évtől nem lehet zárt helységben dohányozni.
nagyon nem szeretem amikor a buszmegállóban,vagy a piacon rám fújják a füstöt.

6 Válasz
Best Answer
Krisztina Kiss answered 13 év ago

HALLOTAM ROLA ÉSTELJES MÉRTÉKBEN EGYET ÉRTEK EZZEL.

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Családomban sem ital, sem cigaretta nincs ,a  kis családomban ez tilos hát mi igy élünk:-) Az egészség fontosabb ,ezek nélkül is jöhet a betegség sajnos 🙁

Sára Biró answered 13 év ago

 Tudom Zsuzsika,hogy ti egészségesen étkeztek és ebbe nem fér bele a dohányzás és ital. De napi 1- 2 dl vörösbor elfogyasztása még belefér a mediterrán diétába is.
Valóban az úton, a biciklin,a  munkahelyen mindenhol dohányoznak. Nem beszélve a kórházban fekvő betegek akik a kezelést kapják és az udvaron füstölnek (de erről már korábban is beszéltünk:-) 

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Igen Sárika, ezt már sokxor mondták h a vörösborból  egy kevés egészséges,de én a gyógyxerek végett nem merem ezt megtenni!

Sára Biró answered 13 év ago

Zsuzsika ! Meg kell kérdezni az orvostól ,nőknek egy dl.vörösbor  megengedett (természetesen nem egyszerre a gyógyszerrel:-).

etelka1964 answered 13 év ago

 Már egyre több munkahelyen hívják fel a figyelmet,hogy nem szabad dohányozni az udvaron sem. Szerintem ez nagyon jó.Sokszor 10-11 éves gyerekek is előveszik a cigarettát,pedig ezt a felnőttektől látják.Az a jó amikor az illető biciklin dohányzik,közben fogja a szatyrot a kezében…