Diabetesz….

KérdésekDiabetesz….
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 12 év

 EGY INZULINOS DIABETESZ BETEG ,AZ ÉVEK SORÁN BELE HALHAT E- AZ INZULINOS GYÓGYITÁSBA? 

3 Válasz
jaskó answered 12 év ago

Az élet a leghalálosabb betegség Zsuzsa! Az életet nem lehet túlélni Az inzulinterápia megfelelő használatába nem, csak szándékos túladagolásba, vagy az inzulinkezelés felelőtlen abbahagyásába lehet belehalni. Viszont egy értelmes ember ilyet nem tesz, tehát élve marad, sőt akár még viszonylag egészséges is marad a helyes inzuzlin kezelés hatására.

Sára Biró answered 12 év ago

 Az inzulin kezelés megjavítja az életminőséget! Nem az inzulin kezelésbe lehet bele halni,hanem a cukorbetegség szövődményébe!
Valaki mondta,hogy egyik nap a Híradóban azt mondták,hogy valaki" megmérgezte "inzulinnal a házastársát. Láttátok Ti?? 

jaskó answered 12 év ago

Láttam és hallottam is. Egy inzulinnal kezelt cukorbeteg hölgy, többszöri megaláztatás és megveretés után, a nemrég ittasan hazatért és újra balhézó férjének, amikor az elaludt egy jókora adag gyors hatású inzulint adott be. majd miután az rosszul lett mégis mentőt hívott. A férje életét megmentették, de őt letartóztatták. Csak az érdekesség kedvéért írom le. Egy magánbeszélgetés során megkédeztem egy ismert diabetológus szakorvost arról, hogy hányan követtek el inzulinnal öngyilkosságot. Ő, akori ismeretei szerint mindössze egy esetről tudott. Tehát a betegek nagyon felelősségteljesen használják ezt a nagyszerű gyógyszert.  Szeretem a krimiket. Olvasmányaim során szintén egy alkalommal olvastam, hogy valaki a férjét inzulin segítségével tette el láb alól.