Diabetes-fogyókúra.

KérdésekDiabetes-fogyókúra.
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 13 év

 Milyen módszer ajánlott egy cukorbeteg fogyásához.

9 Válasz
katalin answered 13 év ago

Mindenképp kell rendszeresen ennie inkább azt kell megnézni hogy mit és mennyit meg hát a mozgás az elengedhetetlen.

Sára Biró answered 13 év ago

 Az anyagcsere helyzet rendezésének legfontosabb lépése a normális testsúly elérése,vagy megközelítése.
Az étrend összeállításánál figyelembe kell venni,hogy kalóriaszegény legyen,naponta többször étkezni,vagyis 3 főétkezés és közti étkezés bevezetése javasolt.Célszerű egyéni mozgással kiegészíteni !Fontos az egészséges táplálkozás és életmódbeli szokás kialakítása mellyel a visszahízás kockázata csökkenthető!
A fogyókúra legalább 6 hónapos,de testsúlyfeleslegtől függően több év is lehet!Egy év alatt 10 kg testsúlycsökkenést érdemes tervezni,már ezzel kedvezően alakul az anyagcsere!

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Napi 3x-i étkezés ,mozgás biciklizés,és nemszabad feladni!!

Sára Biró answered 13 év ago

Zsuzsika,ha beiktatod tízóraira,illetve  uzsonnára a 10 gramm szénhidrátot még jobb eredményt fogsz elérni. A többi ok:-)!

Vigh Eniko answered 13 év ago

Orulok hogy ezt a temat hoztad fel sokunk szamara hiszen tul aggodtam magam az Andor miatt aki havonta 20 kilot fogy es 3 honap alatt 60 kilogramot kell lefogynia!Most mindannyian tudjuk akik egeszssegugyben jartasok vagyunk,hogy evente max 10 kilot szabad fogyni hogy a metabolizmus es errendszer is jol mukodjon!Szerinted mindt orvosi kader es szakkepzet ember a DIABETESZBEN,normalis hogy Andort 3 honap alatt 60 kilotol akarjak megszabaditani??Mennyire eletveszelyes ez??

Sára Biró answered 13 év ago

Nagyon kíváncsi lennék milyen módszerrel akarnak valakit havonta 20 kg-tól megszabadítani. Jól írod valóban életveszélyes. Ha esetleg részleteket is írnál ezzel kapcsolatosan megköszönném!

stewes answered 13 év ago

Szigorú orvosi kontroll mellett kórházban elképzelhető, de otthoni diétával teljes képtelenség.

stewes answered 13 év ago

Nem ilyen mértékben, de mégis a normálisnál nagyobb mértékben fogyasztotta le magát egy túratársam. Most is nagy a hasa, de üres. Úgy néz ki, mint amikor egy kisiskolás felveszi a papa/mama cuccait.

Sára Biró answered 13 év ago

 És hány kilót fogyott egy hónapban. Mert 60 kg fogyás mellett az ember beteg lesz, az agya nem kap táplálékot,mert ugye CH-t nem visz be! Enikő ez megtörtént dolog? Vagy csak azt mondták 60 kg plusz súlya van,mert hirtelen ez is eszembe jutott!