Diabetes….

KérdésekDiabetes….
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 10 év

 Tanácsot szeretnék kérni,milyen szemes kávét ajánlanátok ami nem viszi fel a vércukor értékemet,kávéfőző csere volt ,és ami most van az meg is darálja készités előtt!!Sajnos felugrott az utóbbi időben a vércukor értékem,és próbálnák segíteni magamon amit lehet!A kávét 15-éve ízesítővel egy szemmel iszom,csak most a szemeskávéra lennék kiváncsi hogy valaki tudna e-olyat ajánlani amitől nem kell félni,jelenleg Bravó van!!Gyanakodom erre is sajnos.

7 Válasz
Edina answered 10 év ago

 Én áttértem Nescafera.Nekem az bevált.

Nanita answered 10 év ago

Szia Zsuzsa.
Hogy melyik kávé lenne jó, azt nem tudom. Én már évek óta Senseo kávéfőzővel főzők kávét: senseo párnásat.

Zsuzsanna Német answered 10 év ago

 Köszönöm szépen a válaszokat ,megpróbálom mind a kettő ajánlott kávét,mert én gyanakodom a saját kávéfőzőnkre és a szemeskávénkra is!!Sajnos volt  15-ös értékem és most is 10-fölötti értékeim vannak de kaptam még egy cukorra való gyógyszert ,tehát megy a Janumet,és a Diaprell jelenleg!!

Edina answered 10 év ago

 Zsuzsa tejjel iszod?

Zsuzsanna Német answered 10 év ago

Szia Edina!!Nem, nem tejjel iszom,csak 1-szem izesítővel,és nincs erős kávéfőzésre sem állítva a gép!!Tehát gyengébbet főzök!!

Nanita answered 9 év ago

Szia Zsuzsa.
Jobban vagy? Segített a kávé típus csere?

Zsuzsanna Német answered 9 év ago

 Szia Nanita!Köszönöm szépen az érdeklődést vissza állitottuk nekem a párnás kávéfőzőt és úgy tűnik jobb a helyzet,igaz nagyon gyengét főz de így lesz a jó!Senseo főző igen!!Nanita nagyon boldog új esztendőt kívánok !!