Diabetes….

KérdésekDiabetes….
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 9 év

 Tanácsot szeretnék kérni,milyen szemes kávét ajánlanátok ami nem viszi fel a vércukor értékemet,kávéfőző csere volt ,és ami most van az meg is darálja készités előtt!!Sajnos felugrott az utóbbi időben a vércukor értékem,és próbálnák segíteni magamon amit lehet!A kávét 15-éve ízesítővel egy szemmel iszom,csak most a szemeskávéra lennék kiváncsi hogy valaki tudna e-olyat ajánlani amitől nem kell félni,jelenleg Bravó van!!Gyanakodom erre is sajnos.

7 Válasz
Edina answered 9 év ago

 Én áttértem Nescafera.Nekem az bevált.

Nanita answered 9 év ago

Szia Zsuzsa.
Hogy melyik kávé lenne jó, azt nem tudom. Én már évek óta Senseo kávéfőzővel főzők kávét: senseo párnásat.

Zsuzsanna Német answered 9 év ago

 Köszönöm szépen a válaszokat ,megpróbálom mind a kettő ajánlott kávét,mert én gyanakodom a saját kávéfőzőnkre és a szemeskávénkra is!!Sajnos volt  15-ös értékem és most is 10-fölötti értékeim vannak de kaptam még egy cukorra való gyógyszert ,tehát megy a Janumet,és a Diaprell jelenleg!!

Edina answered 9 év ago

 Zsuzsa tejjel iszod?

Zsuzsanna Német answered 9 év ago

Szia Edina!!Nem, nem tejjel iszom,csak 1-szem izesítővel,és nincs erős kávéfőzésre sem állítva a gép!!Tehát gyengébbet főzök!!

Nanita answered 9 év ago

Szia Zsuzsa.
Jobban vagy? Segített a kávé típus csere?

Zsuzsanna Német answered 9 év ago

 Szia Nanita!Köszönöm szépen az érdeklődést vissza állitottuk nekem a párnás kávéfőzőt és úgy tűnik jobb a helyzet,igaz nagyon gyengét főz de így lesz a jó!Senseo főző igen!!Nanita nagyon boldog új esztendőt kívánok !!