Diabetes….

KérdésekDiabetes….
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Sziasztok!! Nem tudom merjem- e kérdezni nektek hogy telik az első Adventi ünnepetek,pl- mit főztök süttök?

6 Válasz
Marika answered 11 év ago

Nálunk sajnos anyagi dolgok a meghatározói az ünnepeknek és a hétköznapoknak is . Sajnos kisnyugdíjas emberek vagyunk és alaposan meg kell gondolni , hogy mire költünk. Nálunk a sorrend a rezsi , a számláink kifizetése az első , ami ötvenezer forint a gyógyszerekkel együtt és utána jöhet minden más ,az unokáknak ajándék szóba sem jöhet , csak boríték , nem könnyű !!!Van négy csodálatosan aranyos unoka , egyik szép a másik okos , de egyformán imádjuk őket !!!!!!!

jaskó answered 11 év ago

Tyúkhúsleves, tepsiben sült fokhagymával tűzdelt csirkecombok, mellettük alma, körte szeletek és karikára vágott krumpli. (mind ez egy tepsiben kisütve) És miután vendégeink is lesznek, ma megkóstoljuk az idén főzött, eperfahordóban érlelt vegyes pálinkámat is. Ez kivételesen az ünnepnek és a vendégeknek szól.

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Sziasztok! Köszönöm szépen hogy irtatok!!Tyúkhúsleves lesz nálam is aztán töltelékes csirkemell párolt zöldséggel!! Készitettünk egy kis sportszeletet is diétásan persze innivaló pedig a szokásos buborékmentes ásványviz!! Jajj alig várom már hogy meggyújthassuk az első gyertyát!!Olyan kis szerény ünneplés lesz ,de boldog 🙂

Krisztina Kiss answered 11 év ago

Nálam pulykából húsleves volt . sajtos pulyka mell , tojásba sajtot reszeltem és úgy tepsibe leraktam és be a sütőbe  3 rétegben, rizs hozzá. és csoki pudingot csináltam desszertnek. 

Sára Biró answered 11 év ago

 Mi lesz holnap a menü? Én ma már megfőztem a húslevest,ilyen hideg időben kell a forró leves:-)

Pityu answered 11 év ago

A forró húslevest sok zöldséggel és tésztametélttel én is nagyon szeretem.