Diabetes!!

KérdésekDiabetes!!
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Naponta egy negyed teáskanálnyi fahéj fogyasztása nem csak a fogyást segíti, hanem csökkenti a vércukorszintet, koleszterinszintet, és a kettes típusú diabéteszben szenvedőknél a trigliceridszintet.      Ki      próbálta már valaki??

11 Válasz
Tri-Ton answered 11 év ago

 Igen Zsuzsa !  Én közel egy éve a kávémba mindig teszek fahéj port. ( cukrot, édesítőt, tejet vagy 30 éve nem ) Nagyon jó hatása van és finom, bár az üres pohár kissé bizarr marad, igen csak mosogatásra szorul. Vendégségben néznek rám mint az UFO-ra, mikor megemlítem, hogy ,,mást nem, de ha van, egy fél kávéskanálnyi fahéjat kérek bele,,.

Marika answered 11 év ago

Igen Zsuzsa én is akárcsak Toni már évek óta így iszom a kávét és a családomat is rászoktattam. Sokkal fínomabb az íze és a hatása miatt is .

Krisztina Kiss answered 11 év ago

ANYU KI PROBÁLTA ÉS REGGEL MEGETTE ,ÉS 11 KOR MÁR 4.2 LETT A CUKRA ÉS MÉG HOL VOLT AZ EBÉD IDŐ…SZERINTEM LEHET OVATOSAN KELL BÁNNI VELE…….

Sára Biró answered 11 év ago

 Óvatosan kell mindennel bánni,de a kávéba egy kicsit lehet tenni,viszont figyelni kell arra,mert gyomorégést tud csinálni.

Tri-Ton answered 11 év ago

Erről kinek mi a véleménye ?  ( http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=326&Itemid=173 ) Állítólag fahéjjal együtt az igazi.

Marika answered 11 év ago

Szia Toni !! Ezt kipróbáltad , vagy csak olvastad ?? Így első olvasatra nagyon jónak tűnik , de mennyibe kerül és valóban ilyen jó a hatása ?

Tri-Ton answered 11 év ago

Szia Marika !  Én még nem próbáltam, de valószínű fogom. Nagyon jó ,,barátságban,, vagyok a gyógynövényekkel és ennek kapcsán elég sűrűn kapok ilyen témájú e-maileket. A 4000 Ft körüli ára elsőre soknak tűnik, szerintem féláron is lehet venni. ( ilyen üzlet már többször sikerült csak meg kell találni az importőrt ) 

Sára Biró answered 11 év ago

 Tóni   Annyi ismerős foglalkozik már ezzel,engem is beakartak szervezni a forgalmazásába.

Tri-Ton answered 11 év ago

Szia Sárika !  Ezek szerint akkor ismered. Mi a véleményed róla ?

Sára Biró answered 11 év ago

 Tóni személyes tapasztalatom nincs,volt beteg aki kipróbálta és megemelte a vércukor értékét,de azt mondták ha tovább szedte volna később jó lett volna….Ezt ki tudja?