Diabetes

KérdésekDiabetes
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 13 év

A napi forgalomban lévő zacskos levesekről  mi a véleményetek?Gondolok arra h cukorbeteg v diétázó eheti-e és ha eheti mennyit ?

4 Válasz
Violetta Varga answered 13 év ago

 ZACSKÓS LEVESMi van benne: tartósítószerek, mesterséges aromák, ízfokozók, zöldségdarabkák.Ami miatt ne fogyassza: mielőtt még túl korán örülne, elmondjuk, a felsorolás egyetlen szimpatikus tagjával, a zöldségdarabkákkal sem megy sokra a bendője, ugyanis olyan apróra vágták, és annyira értéktelenné szárítottak, hogy sem rostot, sem ásványi anyagot nemigen találni bennük.

MariMarton answered 13 év ago

 A zacskós levesek nemcsak a cukorbetegeknek,de másnak sem ajánlatos! Illetve a rendszeres fogyasztásuk. Mondjuk alkalmanként,ha nincs rá mód,hogy főzzünk akkor ki lehet próbálni,de nem rendszerességgel!

Krisztina Kiss answered 13 év ago

 VÉLEMÉNYEM SZERINT  A ZACSKOS LEVESEK  NAGYON SOK SÓT TARTALMAZNAK TAPASZTALTAM ÉS TELEVAN MESTERSÉGES SZINEZÉKEL MEG ÍZ FOKOZOKAL AMIK EGYÁLTALÁN NEM KELL A SZERVEZETÜNKNEK….

Zsóka answered 13 év ago

Szerintem a zacskós levesek tele vannak mindenféle mű dologgal .Egyetértek Krisztinával, hogy rengeteg a só benne,szerintem a szárítás meg mindenféle hőkezelés a tápértékét is csökkenti.