Dcont Trend vércukormérő 6400 Ft-ért

KérdésekDcont Trend vércukormérő 6400 Ft-ért
Lamár Krisztián kérdezte ennyi ideje: 12 év

Május hónapban 6400 Ft-os akciós áron kapható a most megjelent Dcont Trend vércukormérő a Gyöngy patikákban. Én az egyik kolléganőmnek most vásároltam egyet, így lehetőségem nyílt kézbe is venni. Azt mondhatom, hogy nagyon kellemes, fiatalos formavilágú, fehér színű készülékről van szó, ellentétben a korábbi citromsárga, piros meg padlizsán lila rémségekkel. Ideál tesztcsíkkal működik, tehát Dcont Ideál mellé tökéletes lehet tartalék gépnek. Egyetlen hátránya, hogy kisebb a memóriája, csak 200 mérési eredményt tud tárolni, míg az Ideál 500-at, ha ez számít valakinek…

12 Válasz
Edina answered 12 év ago

Szerintem igen baráti az ára és elenyésző az,hogy "csak" 200 a memoria

Sára Biró answered 12 év ago

 Én is Tihanyban láttam, nagyon jól néz ki, hamarosan lesz itt nálunk is a gyógyszertárban.

Sára Biró answered 12 év ago

 Sziasztok! Ma nekem is volt alkalmam a Trenddel mérni,nos nem tudom Trend, vagy Ideál?:-)
Esetleg más is kipróbálta már?
Vannak gyógyszertárak ahol be lehet cserélni a  régi készüléket Trendre 3000 forintért ( Kapuváron a kórházzal szemben a Lumniczer Gyógyszertárban hamarosan lesz).

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Szerintem egyszerű a képlet. Az Ideál csak akkor éri meg, ha receptre van írva. Minden más esetben Trend. Optimum+Partner: elfelejthető.

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Itt olvashatók a csereakció feltételei. A korábbi csereakcióhoz képest új fejlemény, hogy más gyártó vércukormérőjét is be lehet adni, tehát itt a remek lehetőség megszabadulni az olyan készülékektől, amelyben megrendült a bizalmunk. http://www.e77.hu/hu/attachments/docs/Csere_Trend_r%C3%A9szletek.pdf

Sára Biró answered 12 év ago

Kedves Krisztián! Ezelőtt kb.egy évvel írtunk egy levelet a cég felé  közösen egy gyógyszertárral,ahol kértük,hogy más típusú készüléket is lehessen lecserélni ( nálunk már egy éve működik a bármilyen készülék cseréje:-) eleinte Partnerre,most meg a Trend-re.
Véleményem szerint is az Optimum készülékek elfelejthetők.

Gyöngyi answered 11 év ago

Sziasztok! A csereakciót meghosszabbították 2013. június 30-ig http://www.e77.hu/hu/csereakcio.html
Aki még le szeretné cserélni régi készülékét, az még megteheti. A GYÖNGY patikákban is. Én is most cseréltem le egy Méry és AccuChek készüléket az új Trendre. Ez lesz az Ideál mellett a tartalék készülékem, a másik pedig az anyué.

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszi Gyöngyi. Kapuváron a Lumniczer gyógyszertárban van az akció.

katalin answered 11 év ago

 A RÉGI ACCUCHEKKEMET LEHET ÉN IS LECSERÉLEM IGY A TESZTCSIK MINDEGYIKBE JO.

jaskó answered 11 év ago

Én már régebben lecseréltem. Levélként elküldtem a régi gépemet a cégnek és 4 napon belül megkaptam a trendet összesen (kerekítve) 3000 forintét.