D cont Trend csereakció

KérdésekD cont Trend csereakció
jaskó kérdezte ennyi ideje: 10 év

http://www.e77.hu/hu/attachments/docs/Csere_Trend_reszletek.pdf
Ha jól értelmeztem a csere feltételeit, akkor bármely gyártó vércukormérő készülékét is elfogadják.
Nekem van egy Mary készülékem, amelyet nem használok, mert teljesen megbízhatatlannak bizonyult, tehát elhasznált kategória. Ha van olyan Keva tag, aki szeretne jutányos áron Trendhez jutni, de nincsen cserekészüléke, annak szívesen, térítésmentesen elküldöm a Mary készüléket. Elsősorban 2. tipusú cukorbetegekre gondoltam, akik nem jogosultak a támogatott készülék felírására. Aki szeretné megkapni, itt a KEVA oldalon jelentkezzen. Az itt elsőként jelentkezőnek küldöm el. Címet e.mailban egyeztetünk.
"Kalandorok kíméljenek" (ez persze csak vicc volt) Rövid indoklást kérek!

14 Válasz
Best Answer
Gyöngyi answered 10 év ago

Igen, becserélik a Méryt is, én is becseréltem. Szóval biztos, bár a gyógyszertárban az éppen kiszolgáló hölgy az ellenkezőjét állította, én pedig mondtam, hogy nézzen utána, mert beszéltem a gyártó céggel és azt mondta, hogy becserélik. Végül sikerült.

Sára Biró answered 10 év ago

 Miért szerénykedtek? Jelentkezzen valaki a Méryért.

nagnes answered 10 év ago

 Kedves Jaskó!
Én szeretném kérni a vércukormérőt, hogy cserélni tudjak a patikában újabbra.Anyukám 2 tipusú
és egy régi készüléke van .Csak most jelentkeztem be , nem tudom , mi a további teendőm?
Köszönöm: Ágnes

jaskó answered 10 év ago

Kedves Ágnes! Mivel Te vagy az első komoly érdeklődő, ezért Tied a gép, ha úgy akarod. Van egy ajánlatom. Az enyém a Mary tipusú gép, ami nem ér semmit, mert össze vissza mér. viszont alapból értéket képvisel, mert ha feladod a 77 Elektronika Kft részére (cserekészülékként) akkor kb 3000 forintért hozzájuthatsz (féláron) egy profinak tekinthető Trend készülékhez. Ez az cég szintén nagyon profi csíkjával (IDEÁL) mér. A csík ára: receptre kb 5-600.-Ft, készpénzért kb 2700-29000 között, de megy közgyógyra is,  Kattints a linkre, vagy írd be a keresőbe a Dcont Trend csereakció címsort és előjönnek a feltételek. ki kell nyomtatni és ki kell tölteni egy űrlapot (rajta van a kiíráson) azt a gép mellé téve (hólyagos borítékban ) ajánlott levélként feladod és ahogy írtam kb egy hét alatt nálad az új gép. Egy ujjszúrót kell hozzá szerezned, meg lándzsákat. Ha megírod a postacímed, ingyen saját költségemre elküldöm a Mary-t. Itt a link
http://www.e77.hu/hu/attachments/docs/Csere_Trend_reszletek.pdf
http://www.e77.hu/hu/attachments/docs/Kupon_csere_Trend.pdf Ez a cserekupon. Ezt kinyomtatom teszek egy üres példányt a gép mellé. Töltsd ki és küld el a Kft címére. Ha ilyen feltételekkel is komolyan érdekel a gép, akkor a pinterjjozsef@freemail.hu e.mail címen keress meg,  egyeztetjük a postacímed és küldöm a gépet és a cserekupont. De HANGSÚLYOZOM: ez a gép nem jó, csak a csere alapjául szolgálhat. Én elküldöm és a továbbiak rajtad múlnak.

jaskó answered 10 év ago

UI.: Ha a gyógyszertárban is meg tudod oldani a cserét, akkor még a postaköltséget is kikerülheted. Ebben az esetben nem kell a Kft-vel levelezned