Cukorbetegség és a daganatos megbetegedés.

KérdésekCukorbetegség és a daganatos megbetegedés.
etelka1964 kérdezte ennyi ideje: 13 év

 Ma egy ismerősömmel beszélgettem aki elmesélte,hogy volt egy érdekes előadáson ahol arról beszéltek,hogy a rákos megbetegedésből meg lehet gyógyulni,de a cukorbetegségből nem.
Erről mi a véleményetek?

3 Válasz
Best Answer
Tri-Ton answered 13 év ago

Szia Etelka !     Ez a vélemény teljes mértékben egyezik az én élet felfogásommal. Míg egy rákos megbetegedés a szervezet természetes tiltakozó reakciója egy negatív behatással szemben ( amin lehet változtatni és vissza fordítható ) addig a cukorbetegség egy szerv teljesítő képességének csökkenésén alapul ( hasnyálmirigy-inzulin ). Az elmúlt napokban többször írtam már le, hogy a szervezetünket mégha tudat alatt is de az agyunk irányítja. Míg egy folyamat irányát képes megváltoztatni, addig a teljesítő képesség határán túl már nem tud dolgoztatni egyetlen szervünket sem. Leírom, de azt is tudom, hogy emiatt egy csodabogárnak fogtok tartani ( bár a vélemény nem érdekel ) én a 31,5-es triglicerid értéket 1 hét alatt 3,8-re nyomtam le. ( volt bent ugyan némi gyógyszer és gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény is, de főleg az elhatározás és az akarat volt a lényeg ) Ezért ajánlom, sőt kérem mindenkitől, hogy véletlenül se kérdőjelezze meg saját elméjének a szervezetére ható lehetőségeit, mert negatív irányt vehet az ,, akkor sem lehet, ez képtelenség,,  stílus. Tudomásul kell vennünk, hogy irányítás nélkül semmi sem müködik és a saját szervezetünket az agyunk irányítja. Még akkor is ha ez nem tudatosul bennünk. Viszont ha ezt elfogadjuk, akkor képesek lehetünk akár a plusz teljesítményre is és az észrevétlenül elromlott, vagy elrontott folyamatokat meg tudjuk fordítani, illetve vissza tudjuk állítani a normál helyzetbe. Ez viszont csupán hit kérdése és KI HIGYJEN BENNED HA TE MAGAD SEM HISZEL ???

etelka1964 answered 13 év ago

 Szia Tri-ton. Egyezik a felfogásunk,de a pozitív gondolkozáson kívül egy ilyen magas  érték csökkentésében gondolom a gyógyszernek is szerepe volt.Az biztos,hogy ha valamit nagyon akarunk és úgy állunk hozza a dolgokhoz sokkal könnyebben megy,mintha sajnáltatunk magunkat.

Tri-Ton answered 13 év ago

Szia Etelka !   Gondolom korban sem, ezért gondolkodásban sem vagyunk messze egymástól. Való igaz, hogy a ,,gyógyszereknek,, is lehetett köze az eredményekhez ettől függetlenül én sohasem fogom az első helyre tenni őket. Próbáljátok ki saját erőtöket: akinek van otthon vérnyomás mérője könnyen elvégezhet egy tesztet. Csupán elhatározással ( koncentrálással ) tudjuk befolyásolni a pillanatnyi vérnyomás értéket. Nálam ez 130/80 és mindegy mikor és milyen orvos méri. Otthon a ,, mindegy milyen lesz,, gondolatok mellett természetesen nekem sem mindig egyforma. Többször mondtam már : MINDEN FEJBEN DŐL EL és az elhatározás sokat segít a gyógyulásban is  ( arány 80% elhatározás + 20 % gyógyszer )   !!!