Cukorbeteg a családban, az ismerősök között. Tudtatok már másoknak segítséget nyújtani, vagy szorultatok mások segítségére?

KérdésekCukorbeteg a családban, az ismerősök között. Tudtatok már másoknak segítséget nyújtani, vagy szorultatok mások segítségére?
jaskó kérdezte ennyi ideje: 11 év

Kerültetek e Ti, vagy közeli ismerősötök a családban, vagy nyilvános helyen kényelmetlen helyzetbe, pl rosszullét? Kaptatok e segítséget, vagy esetleg Ti segítettetek e már másoknak. Ha igen hogyan tettétek, teszitek. Önzetlenül, szakszerűen, határozottan, vagy éppen ellentmondást nem tűrő módon?

26 Válasz
Best Answer
Julcsi answered 11 év ago

 A mi családunkban halmozottan fordul elő a cukorbetegség. Édesanyámék mind a 4-n cukorbetegek voltak. Mi 8-n vagyunk testvérek és 5-n cukorbetegek. Én lettem a legfiatalabban és korábban cukorbeteg,23 éves koromban a 2. terhességem alatt. Jó tanácsokkal tudjuk egymást ellátni mert étkezni élni senki helyett nem tudunk. Ki-ki a maga módján elfogadja a másik véleményét vagy betartja! A bőrét mindenki maga viszi a vásárra! De azért jó fiúk, általában hallgatnak a jó szóra. 

Julcsi answered 11 év ago
Sára Biró answered 11 év ago

 Julcsi a gyerekeidnél volt terheléses vércukor vizsgálat?

Julcsi answered 11 év ago

 Még nem volt egyik sem. Lehet, hogy ideje lenne őket megnézetni!

Sára Biró answered 11 év ago

 Julcsi mindenképpen,mert  úgy emlékszem , hogy a fiadnál már volt magasabb éhomi vércukor érték.

Sára Biró answered 11 év ago

" Cukorbeteg a családban, az ismerősök között. Tudtatok már másoknak segítséget nyújtani, vagy szorultatok mások segítségére? "