csonthártyagyulladás

Kérdésekcsonthártyagyulladás
margit pető kérdezte ennyi ideje: 12 év

Akinek volt már csonthártyagyulladása mennyi idő alatt gyógyult?
Esetleg saját tapasztalata alapján milyen természetes gyógymódot alkalmazott ami használt rövid időn belül?

6 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 A csonthártyagyulladás jegelni, borogatni kell és fontos , hogy pihentetni, külsőleg  a fekete nadálytő kenőcsöt lehet használni. A kurkuma szintén jó a csonthártyagyulladás, illetve ízületi gyulladások tüneteinek enyhítésére.  Hol alakult ki lábon,kézen? Sportolástól alakult ki? 
 

margit pető answered 12 év ago
margit pető answered 12 év ago

Köszönöm a tájékoztatást. Jobb kéz kis ujj már terjed a gyűrűsre is semmi kép nem lehet fizikális dolog hatása.

Nanita answered 12 év ago

Az ízületi gyulladás esetleg nem fordul elő sűrűbben cukorbetegeknél-autoimmun betegségeknél? Sajnos nekem is a kezemen jelentkezett. Sára biztos emlékszik is, hogy nem olyan rég kérdeztem, hogy lángvörös a kezem, tűzforrónak érzem, ujjak közepénél a csont oldalsó részénél csomók..
Én most a Naturland Melliora krémet használom. Azt még nem tudom, hogy használ-e. Visszafordítható ez a folyamat?

Sára Biró answered 12 év ago

 Emlékszem Anita. Jó lenne megkeresni,hogy van-e gyulladásos góc (Anitánál tudom van,mert a fogíny gyulladás is gócként szerepelhet). Ha nem szűnik mindenképpen reumatológushoz kell fordulni.   

Marika answered 12 év ago

Előfordulhat egy foggyökéren levő tályogtól is, nekem volt ilyen és amikor a fogat kihúzta a fogorvos akkor jöttünk rá , hogy ez volt a góc amitől a gyulladás eredt . A beteg fogak nagyon sok baj okozói lehetnek !!Bizonyos gyógyszerek mellékhatása képpen is kialakulhat fogíny gyulladás . Egy vérnyomáscsökkentő tabletta okozott ilyen panaszt nekem . A krónikus mandula gyulladás is okozhat ízületi , vagy szívizom gyulladást is !!!Ezt szintén saját bőrömön tapasztaltam .