Csodaszerek az 1-es típusú cukorbetegség kezelésére!

KérdésekCsodaszerek az 1-es típusú cukorbetegség kezelésére!
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Mélységesen felháborító,hogy a mai napig vannak olyan kuruzslók akik azzal hitegetik a 14-15 éves kamaszt,hogy meggyógyul a cukorbetegségből. Mai nap mesélte egy ismerősöm,hogy a  szomszédja a cukorbeteg gyereket masszírozásra hordja egy gyógyítóhoz,és valamilyen készítményt is javasoltak több 10.000 forintért és azóta milyen jó lett a cukra,az inzulin mellett csak hol lent,hol fent volt. 
Egy éve cukorbeteg a gyerek,tehát a" mézes hetek" idejében van ,ilyenkor csökken az inzulin szükséglet,mert az inzulin pótlás után a maradandó béta sejtek elkezdnek működni. Plusz tényező,amiért ingadozhat a cukor a serdülőkor.
Sajnos nem gondolnak bele a szülők, a nagyszülők hogy milyen pszichés trauma éri majd a gyerekkel amikor szembesül,hogy a csodaszerek nem használnak.
Úgy látszik nem lehet elégszer hangsúlyozni,hogy az 1-es típusú cukorbetegségben a betegnek mindenképpen inzulin adása szükséges.
Mikor perelnek be már egy ilyen kuruzslót,felháborító!
Ti találkoztatok hasonló esettel mostanában?

16 Válasz
jaskó answered 13 év ago

Korábban hallottam már ilyen eset következtében elhunyt szerencsétlen fiatalról, akit a szülők hülyesége juttatott a halálos ágyra. Sőt a baráti körömből is próbálkoztak a szülők ilyen megoldással, talán az én hatásomra is, de még idejében észhez tértek. Az emberi butaság nem ismer határokat és a betegek vámszedői sem ismerik a tisztességet. Egy ilyen helyzetben a szülők nem csak súlyos tízezreket veszíthetnek, hanem akár legdrágább kincsüket a gyermeküket is! Ideje tehát észhez térni, mert a diabetesz nem ismeri a tréfát! Tetszik, nem tetszik, de az I tipusú cukorbetegségből nem lehet kigyógyulni és elsőszámú gyógyszere az inzulin!

matildxd answered 13 év ago

 Igen én is nemrég írtam ide a kevara hasonló esetet,elszomorít a dolog.

Ilona50 answered 13 év ago

 Nagyon szomorú dolog ez. Én is hallottam ilyenről,de felnőtt ment el akupunktúrás kezelésre és úgy tudom,hogy 1-es típusú cukorbeteg,mert fiatal kora óta cukros és sovány. De hogy gyereket hitegessenek,hogy meggyógyul ez nem szép dolog.

Sára Biró answered 13 év ago

 Ezt a kérdést érdemes elolvasni.

katalin answered 13 év ago

HÁT IGEN VAN RÁ PÉLDA CSAK MI ERÖSITSÜK HOGY EZ NEM LEHETSÉGES DE SAJNOS VANNAK MÉG HISZÉKENY EMBEREK ÖKET HASZNÁLJÁK KI.

Ati42 answered 13 év ago

 Senki ne várjon a csodaszerre,mert a lelke megsérül,kár az embereket ilyenekkel hitegetni,főleg gyerekeket

etelka1964 answered 12 év ago

 Nemrég hallottam,hogy egy fiatal hölgy akupunktúrás kezelésre járt egy gyógyítóhoz. Felvetődik a kérdés,hogyan dolgozhatnak törvényes keretek között ezek??

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 No én is jártam ilyenre de ezt csak holnap irom le, kicsit hosszú lenne ma már ,jó éjt mindenkinek!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 AZ 1996-1997-években rem jól emlékxem Sarródra jött egy kinai gyógyitó hölgy aki akupunktúrával foglalkozott,én ezt meghallottam és úgy gondoltam megprópálom hátha megtudja gyógyitani a pajzsmirigyemet és nem kell gyógyxert szednem rá!!! Akor már abbahagytam a gyógyxert mert féltem a hizástól!!(már akkor is)!Felkerestem és azt mondta kb 10- 14 kezelés igy emlékxem!!Nagyon sokan jártak hozzá különféle betegségekkel!! Elkezdődtek a kezeléseim sok sok tűt belémszúrt kb negyed óráig bent voltak!!Amikor elkezdtük a kezeléseket a nyakamon a göb nagy volt mivel nem szedtem gyógyxert magyarul elhanyagoltam magam!!Lassan lassan elérkeztünk a kezelések végére elég jól visszahúzodott a göb nagyon boldog voltam ,amikor befejeződött a dolog mondja ám a kinai hölgy (persze tolmács segitségével)ő engem meggyógyitani nem tud erre a betegségre gyógyxert kell szedni és ha az endrokrinológus úgy látja operációt kell végezni!! Meglepődtem! De milyen igaza volt egy kis idő múlva újra nőni kezdett a göböm,nagyon nem jól éreztem magam,aztán elmentem a háziorvosomhoz akinek akkor sokat köszönhetek hogy rábeszélt hogy el kell menni Sopronba endrokrinológushoz!! Elmentem,a vége gyógyxerek évekig szedése lett és operáció,és azóta is gyógyxer mig élek!!  A legborzasztobb pedig a HIZÁS!!!! DE ÉLEK ÉS ÉLNI AKAROK!!Remélem van olyan Kapuvárkörnyéki itt az oldalon aki emlékxik a kinai hölgyre:-)

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Még annyit, izületi betegségben szenvedők is jártak hozzá őket se tudta meggyógyitani mára már ők is rokkantnyugdijasok nagyon betegek  sajnos!!