Csodamódszerek a cukorbetegség kezelésére.

KérdésekCsodamódszerek a cukorbetegség kezelésére.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Hihetetlen az emberek még hisznek a csodatevőkben.
Egyetlen nap alatt  3 beteg volt aki a cukorbetegséget  csodaszerekkel próbálta kezelni.
A baj az,hogy a beteg elhagyta az inzulint,hónapok óta nem adta, ,valamilyen babérlevélből készült teát használt. Most jött,hogy adjunk laborba beutalót és szeretné visszakérni az inzulint! A másik módszer kék csepp vizsgálat,ennek ára is van  15.000 ft és a javaslat egy kg foghagyma ,propolisz . A foghagyma megvásárolva,de a propolisz drága és még nincs használatban ! 
A harmadik egy kenőcs ami lehet,hogy jó is a  diabéteszes lábra és az ára is elfogadható, kíváncsi vagyok a gyógyulás sikerében. nagyon szeretném,mert ma két betegnek volt diabéteszes lába és az egyik sajnos  nagyon elrettentő. 
Mindezt azért sorolom fel,hogy az alternatív kezelést csak a gyógyszerek,inzulin stb. mellett szabad kipróbálni,mert hihetetlen bajok alakulhatnak ki!

28 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Jaskó! Megértem az elkeseredésedet hisz mindannyian tudjuk,hogy te már egy mindent megtapasztalt cukorbeteg vagy.Remélem nem kell felelőst keresni,mert nem kerül sor inzulin megvonásra sem.

Sára Biró answered 12 év ago

 Sziasztok! Én magam sem tudom már hova írtam azt,hogy valaki elhagyta az inzulint és néhány hónapja gombával " tarja karban" a cukrát. Az illető jogosítvány hosszabbítása miatt volt.
Nos az eredmény = 10 %-os HgbA1C!!

Sára Biró answered 12 év ago

 Milyen jó lenne,ha végre valaki egy hatékony csodaszerről,vagy csodamódszerről számolna be. Sajnos én mindig csak az ellenkezőjéről tudok írni, de lehet,hogy én vagyok rossz helyen sok mindent látok és hallok. Ilyen szomorú eset az is, hogy a beteg elhagyja a kezelést (inzulin) és babérlevél főzet és természetes csodaszer hatásától várja a javulást, sajnos erről az illető már nem is tud beszélni,mert nincs az élők sorában. 
Vajon ilyenkor elgondolkozik az illető,hogy mit tett? Remélem igen, de manapság egyre több segítő tanácsot kaptok és jó megjegyezni a gyógyszeres kezelést soha nem szabad elhagyni.  

Nanita answered 12 év ago

Sziasztok!
Kérdeznék. Elsősorban Sárikától és Marikától (talán hozzájuk közelebb áll a kérdés), de természetesen akinek van tapasztalata, azoktól is szívesen veszem a válaszokat.
Az interneten hallgattam zenét és feljött egy oldal: gyógytea Diaherba Tóth Zsigmond találmánya.
(hivatalos oldalukon- gyógynövényes klub oldalon forgalmazzák).
Azt tudom, hogy elmúlni nem a fog a betegségem, de valóban hatásos lehet-e a cukoringadozás kezelésében ez a gyógynövényes összeállítás? Használta e valaki?
Az árát igen drágának tartom ( bár az egészség vagy a jobb közérzet mindent megérne), ezért nem merem láthatatlanba megvásárolni, annak ellenére, hogy az RTL és Duna TV is foglalkozott vele.

http://www.cukorbetegseginfo.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=58

Marika answered 12 év ago

 Szia Anita !! Ne vegyél nagyon drága teát mert az sem jobb annyival mint az olcsóbbak !! Nem tudom használtad -e a fekete áfonyalevél teát , nekem az bevált , de csak kúraszerűen fogyaszd és csak 490 ft az ára . A fitotékákban ha kell az eladók segítenek ha kéred , lehet , hogy ők tudnak jobbat is adni .

Gyöngyi answered 12 év ago

Én is kipróbáltam már ilyen teát, de én nem tapasztaltam semmi változást. Igaz, hogy a gyógyszereimet ugyanúgy szedtem, amit semmiképpen nem változtatnék, csak az orvos jóváhagyásával.
Vannak termékek azonban, melyeket kipróbáltam, és volt némi vércukorcsökkentő hatásuk. Persze ezt megint  nehéz megítélni, hiszen ti is tapasztaljátok nap mint nap, hogy a vércukor értékek sokszor rajtunk kívül álló okoktól függetlenül is csökkennek vagy épp emelkednek. Sok külső körülmény befolyásolja, így ha épp beveszünk valamit, amitől azt várjuk, hogy csökkenjen a vércukor, hát nem biztos, hogy épp annak tudható be a változás.

Sára Biró answered 12 év ago

 Sziasztok! A csalántea,az áfonyalevél tea jótékony hatásáról hallottam.Ezeket meg lehet próbálni,de 8000 forintot szerintem egy teáért sem érdemes kiadni. Én is rendszeresen iszom gyógynövény teát,de csakis a gyógyszertárban vásárolom meg,maximum 690 forint a legmagasabb ár. Én most a Mecseki epehajtó teát és a csalánteát iszom,de csak egy dobozzal,utána szünet. 

Nanita answered 12 év ago

Úgy látom még ti sem pihentek. :-)))
Köszönöm szépen a válaszokat, én is arra jutottam, hogy ( sajnos -bár ez mindig viszonyítási alap)- kicsit drága nekem6nekünk most és úgy gondolom, hogy a hatóanyagokat, mint ahogy írtátok is- csalánlevél, feketeáfonya levél- külön is meg lehet venni….