Csodamódszerek a cukorbetegség kezelésére.

KérdésekCsodamódszerek a cukorbetegség kezelésére.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Hihetetlen az emberek még hisznek a csodatevőkben.
Egyetlen nap alatt  3 beteg volt aki a cukorbetegséget  csodaszerekkel próbálta kezelni.
A baj az,hogy a beteg elhagyta az inzulint,hónapok óta nem adta, ,valamilyen babérlevélből készült teát használt. Most jött,hogy adjunk laborba beutalót és szeretné visszakérni az inzulint! A másik módszer kék csepp vizsgálat,ennek ára is van  15.000 ft és a javaslat egy kg foghagyma ,propolisz . A foghagyma megvásárolva,de a propolisz drága és még nincs használatban ! 
A harmadik egy kenőcs ami lehet,hogy jó is a  diabéteszes lábra és az ára is elfogadható, kíváncsi vagyok a gyógyulás sikerében. nagyon szeretném,mert ma két betegnek volt diabéteszes lába és az egyik sajnos  nagyon elrettentő. 
Mindezt azért sorolom fel,hogy az alternatív kezelést csak a gyógyszerek,inzulin stb. mellett szabad kipróbálni,mert hihetetlen bajok alakulhatnak ki!

28 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Ma ismét volt egy" csodafolyadék" 20 napi kezelés ára 5000 forint feletti,mely vércukrot csökkent és "fogyasztószer" is. Az összetételét még nem tudom,de a beteg hízott és már a második hónapja szedi. Állítólag fél év tartós szedés után jön a hatás!! ((((:- De a kedves beteg azt mondja ez az utolsó üveg amit elfogyaszt.
Hihetetlen!!!

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Tényleg borzaszto már, hogy a beteg embereket menyire kihasználják és az is szörnyü , hogy ezt mennyien elhiszik, ennek ugylátom soha de soha nem lehet véget vetni.

Sára Biró answered 12 év ago

 Na ismét szolgálhatok érdekes esettel.Egy évvel korábban egy cukorbeteget inzulinra állítottunk.
Ma kellett jönnie,mert a jogosítvány hosszabbításához szakorvosi javaslat kell. Egy évvel korábban én edukáltam ezt a beteget és akkor elmondta, hogy ő már egyszer elhagyta a gyógyszeres kezelést,mert alternatív kezeléssel próbálkozott. Az illető főállásban két kezű munkás,mellékállásban természetgyógyász.
Most ahogy megláttam,rögtön rákérdeztem és adja az inzulint,mondta hogy nem mert egyebekkel  próbálkozott. Gyógygombát szed és a cukrai 5-6 között vannak,és ha nagyon magas olyankor néhány egység inzulint beszúr??!! A naplóba csupa 5,2-6 közötti érték volt és minden napra szépen egy egész oldal kitöltve. Elküldtük laborba,szemészetre, na kíváncsi vagyok a HgbAlC eredményre,és a szemészeti leletre, majd eredmények .
Észrevétel:
1. Megérdeklődni, ha természetgyógyászhoz fordultok mégis milyen gyakorlata van és van-e orvosi képzettsége?!
2.Ezt a nevű gombát ma még egy beteg szedte,de az a beteg allergia miatt. (nevet akarattal nem írok)
Vajon mindenre ugyanaz jó?? Egy dobozka 5000 Ft.körüli,de pontos árat nem tudok!

Mária Miklós answered 12 év ago

Üdv. Mindenkinek!

Sárikám szia:-)  Nagyon jó, hogy elmondtad, mert valóban vannak ilyen  úgymond "csodaszerek"  -na majdnem mást írtam:-DDDD   –  ez pénzrablás és a hiszékeny emberek félrevezetése.
Ezekben én már nem hiszek, nagyon sok rosszullétet és bizony tragédiát is okozhatnak ezek a  készítmények. Én kínai teát nem veszek egyáltalán.   Ezek a bogyók  az ott élő embereknek valók szerintem, akik egész más éghajlatban …életmódban élnek.
Engem nem tudnak megvezetni.
Már nagyon únom a telet:-(  
Kellemes napokat  kívánok!

Sára Biró answered 12 év ago

 Szomorú hírem van. (:-  Több mint fél éve írtam a kérdést, amikor egy nap alatt történt a három csodaszeres esemény. Közülük egyik beteg nemrég meghalt(az inzulinos), valószínű infarktusban. Nagyon szomorú dolog.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Nagyon szomorú!! A minap hallottam egy pajzsmirigybeteg hölgyről aki megkellené már műtettni a pajzsmirigyét,L-THYROXIN HENNING-tablettát szed rá,10 -kg fölött  hizott!! Mit gondoltok mit tesz? Leáll a gyógyszerről hogy ne hizzon tovább,és gyógygombával folytatja tovább!! Nem kommentelem!!!!

jaskó answered 12 év ago

Félelmetes dolgok ezek. Csak ismételni tudom magam. A felelőtlenségnek és a hülyeségnek nincs határa. mindenki jól gondolja meg, mit tesz és kinek a tanácsait fogadja el!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Aki kisérletezik elöbb utobb bukik!!!!!Vigyázzatok magatokra!!!

jaskó answered 12 év ago

Gondoljatok csak bele, hogy milyen helyzetek alakulnak ki manapság. Van aki a kecsegtető ígéretek hatására önként elhagyja az inzulint és ilyenformán önkét vonul a halálba. Viszont van aki attól retteg, hogy akár tőle független okok miatt mért kicsit magasabb HBA1c érték okán elveszítheti a számára elfogadható életminőséget biztosító, korszerű inzulinját, illetve annak támogatását (megvenni már nem tudja). Egyúttal belekényszerítik egy rosszabb életkilátásokkal teli élethelyzetbe. Felmerül a kérdés: miért és ki a felelős. Az egyiknél a beteg, akár saját butasága alapján, vagy mások rossz tanácsira hallgatva, önként vállalja a kockázatot. Ez egy meggondolatlan ember buta döntése. De a másik esetben, amikor egy meggondolatlan és buta ember döntése miatt egy önmagát jól menedzselő, felkészült, de a külső körülmények hatását elhárítani nem tudó beteg kerül kilátástalan helyzetbe, nyomorodik meg és esetleg idő előtt bele is hal a szövődményekbe, nos akkor ki a felelős??????