Csodamódszerek a cukorbetegség kezelésére.

KérdésekCsodamódszerek a cukorbetegség kezelésére.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Hihetetlen az emberek még hisznek a csodatevőkben.
Egyetlen nap alatt  3 beteg volt aki a cukorbetegséget  csodaszerekkel próbálta kezelni.
A baj az,hogy a beteg elhagyta az inzulint,hónapok óta nem adta, ,valamilyen babérlevélből készült teát használt. Most jött,hogy adjunk laborba beutalót és szeretné visszakérni az inzulint! A másik módszer kék csepp vizsgálat,ennek ára is van  15.000 ft és a javaslat egy kg foghagyma ,propolisz . A foghagyma megvásárolva,de a propolisz drága és még nincs használatban ! 
A harmadik egy kenőcs ami lehet,hogy jó is a  diabéteszes lábra és az ára is elfogadható, kíváncsi vagyok a gyógyulás sikerében. nagyon szeretném,mert ma két betegnek volt diabéteszes lába és az egyik sajnos  nagyon elrettentő. 
Mindezt azért sorolom fel,hogy az alternatív kezelést csak a gyógyszerek,inzulin stb. mellett szabad kipróbálni,mert hihetetlen bajok alakulhatnak ki!

28 Válasz
katalin answered 13 év ago

EZ MEGDÖBBENTÖ!!!

stewes answered 13 év ago

Az a baj a nem patikaszerekkel, hogy míg a gyógyszerek ellenőrzött körülmények között készülnek, de csak az ég tudja, mire jók, a csodaszerek ki tudja hogyan készülnek és hogy mire jók. Más különbség nincs.
És vannak nemgyógyszerek, amelyek gyógyítanak, s vannak, amelyek életveszélyesek.
Apámnak szerencséje volt egy ilyennel. Ultrahangvizsgálaton egy kb. 3 cm-es epekövet találtak. Az orvos szerint ez okozta az állandó tompa fájdalmát az oldalában. Gyógymód, terápiás javaslat: Bácsi tessék együtt élni ezzel, operáció maga korában. Na meg ez nem okoz rohamot, csak a sok kis apró kő.
Ezzel le is zárta a kérdést. Felírt egy jó erős fájdalomcsillapítót, amely persze semmit nem ért. Rokon javaslatára (nem ajánlott) egy valamivel kúrálta magát. Ennél többet nem írok, még azt sem, hogy termék-e. A fájdalmai 2-3 hét alatt megszűntek. Egy évvel később megismételt vizsgálatnál nyoma sem volt a kőnek. Ilyen is van!
A csodaszerekkel nem az a baj, hogy a nyugati típusú orvoslás nem ismeri el a hatását vagy hogy nincs is semmi kedvező hatása. A baj, hogy a csodás termékek ugyanolyan pénzéhes gazemberek függőségi körébe tartoznak, mint a hivatalos gyógyszerek.

Nem tudom, mennyire okos nevet említenem, de kíváncsi lennék rá, mit gondoltok Béky László tudományáról. Nekem ő hitelesnek tűnik. Ellentétben az álmos tekintetű távgyógyító „barátunkkal”, ő legalább meglehetősen sok energiát fordít a hihetőségre. Ennyi különbség biztosan van közöttük.

Sára Biró answered 13 év ago

 Na az én szövegem is elszállt ma. A lényeg,hogy "az álmos képűt " ismerem,időnként szórakoztam rajta, a Béky Lászlót egy-két alkalommal hallottam így véleményt nem mondhatok.
Az epekő hogyan tűnt el? 🙂 Vagy nem szabad leírni?!

stewes answered 13 év ago

Le szabad, csak nem nevezem meg pontosan, mert akkor azért már felelősséggel tartoznék.

Egy boltokban árusított, kínainak tűnő teát ivott rendszeresen. Nem ellenőrzött, lehet, hogy véletlen, e-nélkül is ugyanez történt volna, lehet, hogy tényleg jó. Nem tudom.

Sára Biró answered 13 év ago

Hihetetlen egy ismerősöm korábban érdeklődött az 1-es típ.cukorbetegséggel kapcsolatosan,aki elmondta hogy egy gyereket valamilyen csoda gyógyítóhoz hordanak. Kiderült,hogy a saját unokájáról volt szó. teljesen ledöbbentem!

Sára Biró answered 13 év ago

Ismét belebotlottam egy csodadologba:-)  Fél év alatt 50 kg fogyás,és ha a könyvet megveszed akkor a titok is kiderül. Mit szóltok hozzá??

Tündi answered 13 év ago

Sziasztok. Én is próbáltam ugy mond csoda bogyót hogy foggyak Kínai teát javasoltak, és az első nap mikor megittam nem gondoltam semmire, mentem a dolgomra busszal. Na hazafelé azt hittem meghalok. A buszon úgy szedtek össze és ültettek le székre, ugyan is fordult velem egy nagyot a világ, és estem. A vérnyomásom az egekben volt. A kiérkező mentős kérdezte ettem e?Igeneltem és a teát is elmondtam. NA akkor tudatosult bennem is hogy ez volt az első és utolsó csodaszer. Nem hiszek ilyenekben. Ritkán előfordulhat de tényleg az már csoda. Az 50kilos fogyást olvastam én is, elképedtem és nem is hiszem el. Teszem azt ha volt kilencven kilós, akkor negyvennek kéne hogy legyen a képen pedig nem ugy néz ki. Én hiszek az orvosomban, és a diabetikus nővérekben akik mindig készek segíteni ha kell telefonon keresztül is. A lassú fogyás híve vagyok, és beindult nállam is, és köszönhetem az orvosomnak hogy a cukorra a gyógyszert eltaláltuk, és bevált és jól vagyok tőlle. Semmijen csodaszerért nem váltanék helyette. Orvos beteg bizalomnak kell lennie. A csodaszerekben én nem hiszek mert csak pénzfogások. De ez csak az én véleményem. Szép napot mindenkinek:)

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

  Kinai teától haltak is meg annó,persze akik fogyókuráztak vele ez igaz, fiatal nő is halt meg,túlzásba vitte!

Sára Biró answered 12 év ago

  Újabb csodamódszer !! 
Környező faluban nyugdíjas embereket hívtak össze és több száz ezerért valami mágneses fekvő alkalmasságot reklámoztak és próbálták  rábeszélni,hogy megrendeljék,akár kölcsönre is.( kelet Magyarországról jöttek),Egyik nyugdíjas inzulinos nő alig tudta visszamondani,mert valami megrendelést aláírt,amire a fia odament. Mondták ez mindenre jó főleg a cukorbetegeknek, csökkenti a vércukrot, reumára stb…A lényeg ,hogy 3 hétbe került hogy átvegyék a felmondó levelét,egész ünnep alatt végig izgult. Vércukor értékei amik korábban 5-8 között voltak 15-20 mmol/ l lett.
Amióta lezárta az ügyet ismét rendeződtek a vércukor értékei.
 Vigyázzatok,ne dőljetek be ilyeneknek!!

Nanita answered 12 év ago

Sajnos voltak már ehhez hasonló esetek más városokban is. Különböző termék bemutatókra hívják az emberkéket, fűt-fát ígérve és közben ráveszik őket vásárlásra és papírt íratnak alá. Kihasználják az embereket,mert pl a betegség megszüntetése akár gyereke akár saját maga miatt mindenki mindent megtenne.  Én már eleve nem is foglalkozom az ilyen jellegű ismeretlen meghívásokkal ( ingyenes hétvége, csak menjek el estére, ahol vacsit kapok és hallgassam végig őket…). Amiket vettem azok valóban hatásosak bizonyos dolgokra, de azokat ismerősök ajánlották, akik előttem használták, kipróbálták. Lásd Bioptron lámpa, karkötő.