Csak, hogy feledésbe ne merüljön a lehetőség !!! ( olvasd el !!! )

KérdésekCsak, hogy feledésbe ne merüljön a lehetőség !!! ( olvasd el !!! )
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 13 év

A nyári szabadságom alatt, hála a gondviselésnek, kaptam egy hatalmas tudásbázist. Ez nem más mint egy ,,fűvel-fával,, gyógyító ember teljes gyógynövény ismerete. Megkaptam a felhatalmazást, hogy jó és segítő céllal használhatom akkor is, ha nem nekem van rá szükségem. Amennyiben úgy gondoljátok, hogy segítség kellene akár itt nyilvánosan, vagy akár e-mail – ben kérhettek segítséget. Vállaltam, ezért itt az egyik címem 🙁 tritoni@freemail.hu )  

6 Válasz
katalin answered 13 év ago

TRI-TON  FIGYELJ ENGEM ILYEN PÁNIK ELLEN ÉRDEKELNE VALAMI  GYOGYNÖVÉNY ELÖRE IS KÖSZI.

Sára Biró answered 13 év ago

 Ja igen kedves Tóni! A kevara várjuk a javaslatokat,hogy mindenki olvashatja és kedvére válogasson!

Tri-Ton answered 13 év ago

Szia Katalin, a következőket találtam :   DEPRESSZIÓ:    Dió – almával,  citromfű ( nyers gyümölcsre mindig érvényes, hogy csak étkezések közti időben fogyasszuk )   BURGONYA :  B1-vitamin és a niacin erősíti az idegeket! A kálium jó vízhajtó A fehérje, a C-vitamin és a folsav erősítik az immunrendszert. 200 g fedezi a napi káliumszükséglet felét. (  Héjában főzzük a kálium és a vitaminok miatt !!! )   B1 VITAMIN : Szívgyengeség-, ideggyengeség ellen, agyi oxigénhiány ellen, izom- és idegerősítő, emlékezőképesség javítása. ( B1 megtalálható: Hántolatlan rizs, zabpehely, teljes kiörlésű gabona, földimogyoró, zöldségek, körte, gabonacsira, hüvelyesek, fokhagyma,burgonya! Élesztő, őszibarack, dió, sertéshús, máj, alma )

Tri-Ton answered 13 év ago

Szia Sárika !    Az egész anyag 35 oldal, ezért nem tudnám ide feltenni.  Egy nagy része pedig táblázatos formában van.  Azért írtam fel az e-mail címemet, hogy válaszként bárkinek el tudom küldeni akár az egészet is. 

katalin answered 13 év ago

KÖSZI A VÁLASZT DE ÉRDEKELNE PÉLDÁUL MENNYI BURGONYÁT  VAGY BARACKOT KELLENE ENNI HOGY HASZNOSULJON IS.

Sára Biró answered 13 év ago

 Tóni! Én úgy gondoltam,hogy egy -egy kérdésre egy válasz:-) Amikor valami 35 oldal akkor kevesen olvassák el.
Kati! Úgy tudom Neked is a krumpli megdobja a vércukrod,tehát annyit csak amennyi a  CH-ba belefér.Viszont élesztő tényleg kipróbálható,nem jó az íze de ehető:-)

Jaskó! A tea amit javasoltál a szemfenék bevérzésre képzeld hatékony.Éppen ma volt a hölgy és mesélte,hogy javult a látása.