Csak egy link…

KérdésekCsak egy link…
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 11 év

 http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/9635595/Obesity-may-be-irreversible.html 

7 Válasz
Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Sárika a visszafordithatatlan hizásról próbálkoztam linkelni,de látom valami rajzos dolog lett :-)))

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Bent maradt egy szóköz a link végén. Ez gyakori hiba itt a KEVA-n. Én is többször jártam így. A helyes link: http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/9635595/Obesity-may-be-irreversible.html

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Én hajlamos vagyok hinni a cikkben írtaknak, de mégis az a véleményem, hogy erősen egyénfüggő az a pont, amikor az a "belső kapcsoló" átkapcsol, és az elhízás visszafordíthatatlanná válik. Ki mondja meg hitelt érdemlően, hogy az én kapcsolóm átkapcsolt-e már? Szóval én mindenkit arra bíztatok, hogy ne adja fel a fogyókúrát, csak azért mert ilyen kutatások folynak. Nem beszélve arról, hogy én optimista villamosmérnökként azt mondom, hogy ha egy kapcsoló egyszer átbillenthető volt, akkor igenis viszzabillenthetőnek kell lennie. Bár az nyilvánvaló, hogy a viszzabillenési pont sokal alacsonyabb testtömegnél van mint a bebillenési pont  (ezt hiszterézisnek hívják).

Tri-Ton answered 11 év ago

Én még azt a jelképes ,,kapcsolót,, is kiiktatnám a reális és pozitív gondolatok előtérbe helyezésével. Az ember is mint minden élő szervezet, energiát használ a saját létfenntartására. Van aki többet, van aki kevesebbet. Viszont mindenkinél megvan egy szint, a null. szaldós ( egyensúly ) fenntartásra. Praktice, ha többet kap gyaraporodik, ha kevesebbet akkor fogy. Ráadásul ez nálunk, mint gondolkodásra képes lénynél, még tudatosan befolyásolható is. Szerintem ne higgy ilyeneknek Zsuzsa !  Te képes vagy rá, hogy magad irányítsd a saját szervezetedet. Tudom : a betegség, a következmények, a szövődmények, ráadásul meg még a ,,mások is,,…. No, de ők mások, Te pedig Te vagy !!!

Krisztina Kiss answered 11 év ago

Fogyis dolgoktol már égnek áll a hajam.Anyyi butaságot írnak, hogy csuda . Annyi tényező álhat a háttérben, Toninak teljesen igaza van…

Tri-Ton answered 11 év ago

Gyakorlatilag Krisztián is ezt írta, csak más megfogalmazásban.  ( róla ,,puskáztam,, )

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Sziasztok!!Köszönöm a kiigazitást :-)Toni köszönöm neked a biztatást. bevallom őszintén a pozitiv gondolkodást itt tanultam meg tőletek és nyár óta nagyon használom!!Köszönöm is nektek hogy olyan sokszor megirtátok hogy igy kell tenni!!Ezt a linket álltalánosságból próbáltam linkelni,de hibásan,én mindent megteszek remélem nemsokára teljesen" lecsúszik" rólam a gatya:-)Délutánonként leszoritok egy almát ,vacsorára egy activiát persze natúrt és melléje 2-db piritóst kicsi vajasan,ennek igy kell mennie!!  És nem utolsó sorban Krisztián neked is köszönöm!!:-)Krisztinám bár az én hajam állna már égnek :-)))-kis vicc volt:-))