Csadaszerreklámok az oldalon

KérdésekCsadaszerreklámok az oldalon
stewes kérdezte ennyi ideje: 13 év

Nem akarom bírálni, nem is ismerem az oldal tulajdonosát. Vendégként azt is el kell fogadnom, hogy valamiből finanszírozni kell a működést. De van valami bája annak, hogy arról értekezünk, hogy – ezer más ártalom mellett – költsünk-e tetemes összeget nem igazolt, kétséges hatású szerekre, s közben itt az oldalsávban ilyen termékeket kínálgatnak forgalmazók.
Most pl. a méregtelenítő kúrához való szerről olvastam. Orvosok szerint cukorbetegnek ez tilos. A pr cikkben egy magát orvosnak beállító valaki pedig azt írja, hogy a szer jótékony hatású a cukorbetegségre is.

5 Válasz
Best Answer
Tri-Ton answered 13 év ago

Hello Stewes !   Jó, hogy nem bíráltad, mert nem tehet róla. ( én tudom, hogy kik ) Függetlenül attól, hogy ki ennek, vagy éppen más hasonló alapon készült az oldalnak a tulajdonosa a lényeg a következő. Hogy a legolcsóbban üzemelni tudjon, a honlap elkészítésekor egy feltételt kellett elfogadni, miszerint az üzemeltetőnek ( nem a szerkesztője és gazdája ) joga van bármelyik hasonló oldalon fizetett hirdetéseket megjelentetni és ehhez biztosítani kellett neki egy felületet is. ( itt pld. ,,Google Hirdetések) Tehát a mi üzemeltetőink ( egyetemista srácok ) ingyen, szívességből illetve segítő készségből tartják fenn ezt az oldalt. Hogy a Google milyen hirdetést tesz fel, arra nincs ráhatásuk. Hát ezért fordulhat elő időnként, hogy egy számunkra akár felháborítónak tűnő hirdetés is megjelenhet. Kérek mindenkit, hogy ezt fogadjátok el és köszönettel tartozunk az üzemeltetőinknek a munkájukért !!!

stewes answered 13 év ago

Én aránylag új is vagyok itt, nem kellően tájékozott, de semmiképpen nincs bennem bántó szándék!
Ezzel együtt, vagy épp ezért én ezt látom:

keva.huGlobal Illusion Kft.
domain-használó:Global Illusion Kft.
cím:Táncsics M. u. 65cím:9330 Kapuvár
cím:HUtelefon:+36 30 6655716

No meg:
Kérjük, médiaajánlattal kapcsolatban szíveskedjék értékesítési kollégánkat keresni, az alábbi elérhetőségeken:

Polgárfi Bálint
értékesítési vezető
Mobil : +36-30/70-95-495
E-mail : info@keva.hu

Hogy a google mit rak be, arról valóban nem tehet az oldal gazdája.

Ismétlem, nem akarok senkit bántani!

Tri-Ton answered 13 év ago

Hát igen, az Ő ajánlatuk illetve felhívásuk arra vonatkozik, hogy jó lenne, ha egy – két vállalkozás szeretne a KEVA-n hirdetést, reklámot megjelentetni, amiért természetesen fizetni is hajlandó. Így nekik sem kellene ingyen foglalkozniuk a KEVA-val, lenne egy kis bevételük. Én már tettem nekik egy ígéretet, hogy rövidesen szeretném igénybe venni ezt a lehetőséget. Remélem nem maradok egyedül.

katalin answered 13 év ago

Én csak a kérdésekre koncentrálok az ilyen hirdetések fel se tünnnek talán azért mert én ilyenekbe nem hiszek és else olvasokegyet se.

matildxd answered 13 év ago

Oldalt látok valami reklámot ,eddig nem is olvastam. Erről nem is beszéltünk,tényleg jó a kérdés! A Katinak igaza van én sem  nem olvasom az olyan reklámokat amiben  nem hiszek! A Tri-ton valóban egy szakember,én az ilyenekhez nem értek.de jó hogy leírtad. Csak annak örülök,hogy a kérdésemet megválaszolják…illetve hozzászólhatok  és elmondhatom a véleményem .