Bevittek a kórházba őrző szobába infúzióra tettek,csak a cukrom nem tudták kezelni….

KérdésekBevittek a kórházba őrző szobába infúzióra tettek,csak a cukrom nem tudták kezelni….
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Ez az üzenet érkezett a reggel,bemásolom az üzenőről:

Jánosné Erzsok Sipos
Jó reggelt mindenkinek! Most már nekem is az van,de egy héttel ezelőtt majdnem meghaltam!Elkapott egy vírus vagy baktérium?Olyan hasmenésem volt,hogy csak a wc-én ültem és hánytam órákon keresztül.A cukrom lement 3 alá, cukros vízzel tudtam egy kicsit helyre állítani amíg orvosi segítséget nem kaptam.Sajnos nem minden kórház van felkészülve a kombinált betegségekre ezért vittem magammal az inzulin készletem./mérő, szúró,/Még vérnyomás merőt is vinnem kellett.Bevittek a László kórházba őrző szobába infúzióra tettek,csak a cukrom nem tudták kezelni.Nem tudták az összefüggéseket,ha hasmenés,hányás van minden szénhidrát kiment belőlem. Felhívtam a saját kezelő orvosom és telefonon keresztül igazított el mit kell tennem.Sikerült nehezen helyre állítani a cukrom,de a hányás még maradt.Nagyon sokat méregettem mikor mennyi?Most már jobban vagyok,de még nem az igazi.Figyeljetek nagyon mit hol esztek és kivel érintkeztek,mivel könnyen összeszedhető ilyen nyavalya bárhol.Nem mindig tudnak 100%-san gyógyítani ezért saját magunkra kell figyelni!
Aki nem tudta volna a keva  facebokról elolvasni. 

3 Válasz
jaskó answered 11 év ago

Sajnos ez nem egyedi eset. Jártam már hasonló módon. Egy rosszullétem alkalmával a sürgősségin kötöttem ki. Epés hányás, hasmenés. Itt szinte közelharcot kellett vívnom, hogy magam tehessem rendbe a cukrom. Olyan adag gyors inzulint akartak beadni, hogy az garantáltan megölt volna. Nekem az két napi adag. Szerencse, hogy észnél és tudatomnál voltam. Haza akartak küldeni a terápia megtagadása miatt. Én győztem! Maradtam, amikor a folyadékháztartásom helyreállt magam jöttem el saját felelősségemre. Sajnos gyakran tapasztalom, hogy tudálékosnak, okoskodónak, akaratosnak (esetenként hülyének) nézik az önmagát menedzselni képes cukorbeteget. Tudomásul kellene venni, hogy mi nem azok vagyunk, hanem a saját gyógyulásunk érdekében együttműködésre kész és képes, értelmes emberi lények!

sarok answered 11 év ago

 Köszönöm a megértésetek és ténleg figyeljetek magatokra,mert könnyen baj történhet.Lényeg az hogy saját magunk tudjuk mikor mit kell tenni.Nem tudálékosság hanem életösztön.Egy hete történt az eset,de még gyenge vagyok.Nagyon sokat kell mérni és figyelni a diétára.Nagyon jó ez a KEVA!!!

sarok answered 11 év ago

 Nem beszélnek rola,de igen is létezik járvány! Hányás hasmenés magas láz izületi elgyengülés.Még nem tudom baktérium vagy virus? Figyeljetek magatokra mert nagyon rossz ez a betegség.Hamar jönn és hamar megy,ha kezelést kaptok.