Benőtt köröm.

KérdésekBenőtt köröm.
kofer25 kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Már több mint egy hónapja, valószínűen egy, nem megfelelő, körömvágás miatt benőtt és azóta , fáj és váladékozik a köröm a jobb lábam nagyujján. Halogattam az orvoshoz menést, mert nem akartam kimaradni a munkahelyemről és gyarlóságból is, mert melyik férfi, megy szívesen orvoshoz. Most, hogy megszűnt a munkahelyem és itthon is elég sokat rágták a fülem, és valóban, be kellet  látnom, hogy ez magától soha nem fog meggyógyulni, bejöttem Kapuvárra a sebészetre. Itt azonnal kimetszették, kitisztították, egyszóval ellátták. Ma voltam kötözésen, szépen gyógyul, egyáltalán nem fáj és nem váladékozik A kérdésem a következő, csak én vagyok ilyen gyarló, aki ennyit halogatja az orvoshoz menést, ezzel vállalva egy csomó felesleges szenvedést és egy esetleges súlyosabb szövődményt? Ha valakinek volt hasonló tünete, mit csinált, mire ügyeljek a körömápolásnál? 

3 Válasz
Best Answer
Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 4x műtötték emiatt a lányom nagylábujját!! Ebből 2x távolitották el a körmét,és 2x volt korrekciós műtétje!!Mára már mindent szépen megtanult ,kitűnően levágja!!

Erzsok answered 11 év ago

 nekem is 2 évig fájt a lábamujja,mert vártam a gyogyulást.Az orvos már csak a csonthártya gyulladást állapitotta meg.Akkor komolyan elgondolkodtam és elmentem egy speciális pediküröshöz ugy megszadizott,de megcsinálta és megtanitotta a kezelését.Másik 1 év mire meggyogyult!Ma már nagyon odafigyelek erre és jó.

Sára Biró answered 11 év ago

Másnál nem fordult elő?

 https://egeszseg.keva.hu/kerdes/1488/