Belépés az oldalra, kis szépséghibával

KérdésekBelépés az oldalra, kis szépséghibával
Árvai István kérdezte ennyi ideje: 11 év

Facebook profilt használva lépek be, régebben iwiw-vel, de onnan töröltem magam.

Új jelenségként látom, hogy az ismerőslistához szeretne hozzáférni ez az oldal. Ha megtagadom, nem enged be. Miért kell ez? Eddig nem volt ilyen!

16 Válasz
rgyorgy answered 11 év ago

No, ez a észrevétel engem is kíváncsivá tett.

Sára Biró answered 11 év ago

 Én is így jártam a reggel,nehezen engedett be. Nem tudom mi lehet az oka?

Nanita answered 11 év ago

Jaj de jó! Egész nap próbáltam belépni, de nem tudtam én sem.
És most sikerült! :-))))

Noémi answered 11 év ago

Én a napokban regisztráltam,már akkor is csak úgy tudtam belépni ha be voltam jelentkezve valamelyik közösségi oldalra.De hogy mi köze az ismerőslistámhoz meg az adatlapomhoz…

rgyörgy answered 11 év ago

Szomorúan tapasztalom, hogy a régi, megszokott módon nem tudok belépni ide az oldalra.
Új felhasználóként, és csak úgy tudtam belépni, hogy az ismerőseim internetes adatait kikellet szolgáltatnom a KEVA részére.:-(((((

Sára Biró answered 11 év ago

 György sehol nem jelenik meg,nem tudom miért írta ki? Már utánanéztünk senki ismerőse nincs  a keva részére kiszolgáltatva.

Sára Biró answered 11 év ago

 Egyetlen felhasználó ismerőseihez nem lehet hozzáférni,nem tudjuk miért írja ezt ki időnként. 

rgyörgy answered 11 év ago

Tegnap nagyon sokszor különböző módokon próbáltam belépni nem sikerült. Mindig egyetlen belépési lehetőség maradt, újra kellett regisztrálnom. A korábbi rgyorgy nevem is meg kellett változtatnom, így lettem ékezetes rgyörgy. Belépni még így se tudtam, csak az után, hogy ráklikkeltem arra az ablakra, amire a következő volt írva: A belépéssel hozzájárulok ahhoz, hogy az  ismerőseim adataihoz a KEVA kérésére az oldal hozzáférjen.Ugyanez volt az iwiwen is, mint most a facebookon.

Árvai István answered 11 év ago

Nem jártam utána a dolognak, de biztos vagyok benne, hogy nem az oldal üzemeltetője tehet erről, de talán a közösségi portálok sem igazán. Valami vírus, trójai, vagy akármi más rosszindulatú cucc lehet a ludas. Más webhelyeken is találkoztam már ezzel.
Amikor a kérdést kiírtam, még nem vettem észre, de más oldalon is volt valami zavar. 4-5 oldalnak műkedvelő webmestere vagyok. Mindegyiken megtalálható a Share This modul. Nagyon befékezett. Amikor lenéztem a böngésző bal alsó sarkába, olyan oldalakat „kurblizott”, amelyeknek a létezéséről sem hallottam. A firefox barátunk és a WOT rendre veszélyes oldalaknak mutatta ezeket.

rgyörgy answered 11 év ago

Senkit sem hibáztatok, ez együtt jár az internetezéssel. Kizárólag az bosszantott fel, hogy a közösségi oldalon lévő ismerőseim adataihoz hozzá akar férkőzni valaki. Magamat megtudom védeni, de az ismerőseimet nem. Vírusok, trójai, és egyebek támadásait kitudom védeni,azért fizetek elő jó vírusirtó és kémprogram keresőre. Ennek ellenére már volt, hogy ráfizettem. Feltörték a vírusirtómat és így megtudták fertőzni a gépem. Amikor rájöttem, újból üzembe helyeztem a vírusirtót ami karanténbe tette a rosszindulatú programokat, egy trójai kivételével. Azt nem lehetett kitörölni.ezért az összes adatot és programot törölni kellett a gépről. Megtanultam, hogy védelem nélkül a vírusirtót se szabad használni.Lekódoltam a vírusirtót, és így telepítettem vissza a kimentett adatokat, programokat. Csak így lehetett megtalálni és eltávolítani a  trójait. A vírusirtóm a Facebookra is érvényes. Vagy karanténba helyezi a nemkívánatos vírust, kémprogramot, vagy rákérdez, hogy mit csináljon. A háttérben esetleg futó nem kívánatos programok nem okoznak gondot, tudom kezelni azokat, és csak rövid időre lassítják le a gépem.