Aranyköpések….

KérdésekAranyköpések….
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Hallottatok a hátba épített vércukormérőről?

Ma egy beteg azt mesélte, hogy  azért változgatta annyiszor az inzulin adagját, mert a hátba épített vércukormérője jelzi, ha 16 feletti a cukra. Ilyenkor kezd viszketni a háta és tudja,hogy vércukor érték 16 felett van:-)))))

8 Válasz
Marika answered 11 év ago

Még ilyenről nem hallottam , de élénk a fantáziája az illetőnek . Arról már nem is szólva , hogy nem is emlékszem , hogy volt-e 16 feletti cukrom mostanában . Miért pont tizenhat ???

jaskó answered 11 év ago

Ezután ráfigyelek, mert néha nekem is viszket a hátam. Marika! azért vannak olyan jelenségek, amelyek bizonyos cukorszinthez kapcsolhatók. Ha nekem villog a szemem és lobogó lángcsóva szerű képződményt látok, akkor 3 alatt van a cukrom, ha pedig előzetes terhelés nélkül, nagyon erős, szinte feszítő izomlázat érzek a lábaimban, akkor kb 15 körüli az értékem. Itt a kérdés: lehet, hogy mégis csak létezik a beépített vércukormérő? Csak oda kell figyelni.

katalin answered 11 év ago

 Hát közbe nekem is viszket a hátam de ezután megmérem olyankor mennyi a cukrom.De jot nevettem  feldobta a napom.

Pityu answered 11 év ago

És ha a torkom viszket? Szerintem innom kell.

Marika answered 11 év ago

Jaskó !! Ezt a három körüli vércukornál jelentkező lángocskát én is ismerem ez nekem is így szokott jelezni . Ez lehet a beépített vércukormérő??? Ha a hátam viszket én akkor megvakarom , van ez a hosszúnyelű hátvakaróm !!!

jaskó answered 11 év ago

Marika! Akkor mi rokonlelkek vagyunk, mert én is a hosszú nyelű hátvakarót használom mérés helyett. Egyszer a sógornőmtől kaptam ajándékba.Azóta is a "legkedvesebb" ajándékaim egyike, mert minden pontot elérek vele.

Hné M Melinda answered 11 év ago

 Talán igazi vércukormérő van beépítve, és lehet,hogy meg is tudja nézni? 

Sára Biró answered 11 év ago

 Melinda ugye viccből kérdezted? Nincs szenzor behelyezve:-)A mai nap érdekessége: megkérdezte a doktornő  az egyik betegtől mit tesz olyankor,ha leesik a vércukra"Hát beszélgetek a
 szomszédasszonnyal":-))  Hiába próbáltuk rávezetni,csak azt válaszolta:-)