Analóg inzulin törvény módosítás?

KérdésekAnalóg inzulin törvény módosítás?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Ma a Hír tévében a délutáni Híradóban  láttam egy interjút a Hídvégi Főorvos Úrral, lehet kezdeményezik az analóg inzulin törvény módosítását (sajnos nem láttam a Híradót teljes terjedelmében)  Látta valaki a Híradót? 

10 Válasz
jaskó answered 11 év ago

http://mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=60308 Ha sikerül megnyitni, akkor itt meg lehet nézni az interjút. Ha nem, akkor a Hír TV Hiradó délben címszóval a nov 3. i adást kell keresni. Végre vannak gondolkiodó és tenni akaró, segíteni akaró emberek is ebben az országban

jaskó answered 11 év ago

A 2 per 20 másodperces időpontnál keressétek a riportot

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Reményre ad okot, hogy a hír a kormányközeli médiában jelent meg.

katalin answered 11 év ago

A Hidvégi föorvosurat személyesen ismerem  bizom benne még közös fotonk is van egy ujságban.Nekem a terhességem alatt végig ö segitett a cukorral.

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszönjük szépen Jaskó.

jaskó answered 11 év ago

Nemrégen tudtam meg, hiogy az egyik megyei diabetesz egyesület szervezett formában felutazik Pestre, hogy az inzulinrendelet ellen benyújtandó petíciót aláírják. Minden elismerésem az övéké és a Magyar Diabetesz Társaságé. De ismét csak azt tudom kérdezni, mint már annyiszor és ezek szerint hiába: Hol van az első számú érdekképviseleti szervezetünk és annak vezetői? Hol a MACOSZ. Sem sajtóban, sem rádióban, sem TV.-be, sem a közösségi oldalakon nem olvasom, nem hallom a megnyilvánulásaikat. Aki eddig igazából megszólalt, az vagy orvos volt, vagy beteg, vagy alacsonyabb szintű egyesületi vezető. A kérdés csak ismétli önmagát: Hol van a maga mögött közel 700.000 beteget tudható szervezet ilyenkor? Hol a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége. Sem egy nyilatkozat, sem egy petíció, csak a néma csönd, a mélységes hallgatás. Igaz az is lehet, hogy én más televíziót nézek, más újságot olvasok és más közösségi oldalakat látogatok, de akkor is? Magam is azok között voltam, akik annak idején elfogadták a Szövetség alapszabályát. Abban pedig mind az szerepel, amit most hiányolok.

jaskó answered 11 év ago

Hemedisz HM-i Diabetes Szövetség Új Inzulin rendelet miatt a TASZ-nál a beadványunkat írjuk alá!
A cim, ahol találkozunk 2012 nov.ember 6.-án 13 órakor : 1136 Budapest, Tátra utca 15/b. Légyszives osszátok meg többször is! köszönöm” Aki szeretne csatlakozni, a fent említett helyen megteheti. :))))
Papirok legyenek Nálatok!

jaskó answered 11 év ago

Komoly szakmai tekintéllyel rendelkező orvosok nyilatkozata
http://www.diabet.hu/upload/diabetes/document/eDDCT2012_allasfoglalas_20121111.pdf?web_id

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 "Van, hogy 7,9-et mérünk egy korábban 8,2-es Hb1Ac értékű betegnél, amiért könnyen lehet, hogy az illető nem tett semmit” – mondja Kincses. „Van azonban olyan is, hogy jó kezeléssel, diétával és helyes életvitellel levisszük egy beteg 11,3-as értékét 8,3-ra. Az ilyen ember akarását nem büntetni kell, hanem jutalmazni.” Csak kiemeltem egy részt a szövegből!!