Analóg inzulin – az ATV-n most megy!

KérdésekAnalóg inzulin – az ATV-n most megy!
Lamár Krisztián kérdezte ennyi ideje: 11 év

Ha felkerül az  ATV honlapjárara a felvétel, akkor belinkelem. Feltehetőleg már csak holnap. Ha valaki nagyon kíváncsi rá még ma: az ATV honlapján egy órás késleltetéssel megy stream-ben az élő adás, ott megnézhető ma is. 20:45-körül várható. Egy kedves kislány nyilatkozott a "Társaság a Szabadságjogokért" nevű szervezettől.

7 Válasz
Sára Biró answered 11 év ago

Sajnos már reklám van,nem láttam.
Akkor várjuk a linket,köszi. ( a vérnyomásmérős kérdésnél a Györgynek nem tudnál segíteni?)

Nanita answered 11 év ago

Sajnos én is lemaradtam róla.

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Szia Sára, az ATV honlapján egy órás késleltetéssel megy stream-ben az élő adás, ott megnézhető ma is. 20:45-körül várható.

jaskó answered 11 év ago

Sajnos lemaradtam róla. Ha sikerül, linkeld be. Szeretném megnézni!

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszi Krisztián,meghallgatom.

jaskó answered 11 év ago

Köszönöm Krisztián! Végighallgattam. Csak egy megjegyzés. Egyszer már valaki, hozzáértő tisztázhatná, hogy a HbA1C érték nem azt jelenti, hogy mennyi cukrot ettem az elmúlt negyedévben. Jó lenne helyretenni és tisztázni a fogalmakat, mert így csak hangulatkeltés az egész. De nézve néhány TV filmet, sorozatot, hát azokban is jókora marhaságokat hordanak össze a cukorbetegséggel kapcsolatban. legalább alkalmaznának néhány szakértőt és tisztább lenne a kép. Jártam úgy a közelmúltban, hogy a Jóban rosszban sorozat alapján kiokosodott ismerősöm igazán "érdemi" kérdéseket tett fel. A hölgy nagyon szimpatikus tevékenységet folytat, jó ügyet képvisel. De lesz ennek eredménye, ha az Alkotmánybíróságban azok ülnek, akik? És Ha végül mégis, számunkra kedvező döntést hoznak hány emberi sorsot dönt romba ez a rendelet?