Accu chek vásárlási gond

KérdésekAccu chek vásárlási gond
stewes kérdezte ennyi ideje: 13 év

Két alkalommal is próbálkoztam Accu chek vércukorszintmérő készüléket vásárolni, de végül egyiket sem vettem meg, mert hibásnak ítéltem meg. Illetve az egyiket megvettem, de visszavittem. A patikus előbb nem akarta visszavenni, aztán laborba küldte bevizsgáltatni, s csak veszekedés árán adta vissza a pénzemet. Szerinte én voltam az ügyetlen, később kötekedő.
De hát mi is volt a gondom. Nem más, csak az, hogy nem a használati útmutató szerint működött.
Pl.: a kijelző tesztelése: mindkét gombot tartsuk legalább 3 másodpercig lenyomva (Vagy csak a Set gombot, már nem emlékszem). A készülék bekapcsolódik, s minden kijelzés minden szegmense látszik.
De nem kapcsolt be. Egy éve volt ez, már nem tudom pontosan, mi volt a leírásban, de úgy semmi nem működött. Próbálkozásaim során random jelenségeket mutatott. Volt, hogy azonnal bekapcsolt a 3 mp-es nyomva tartással, volt hogy két perc után sem. A csík hol bekapcsolta, hol nem.
A második készülékkel ugyanez volt, de azt már ki sem vittem a patikából.

5 Válasz
Sára Biró answered 13 év ago

   Kedves Stewes! Köszönjük,hogy megosztottad a tapasztalatodat,nagyon tanulságos.Az Accu chek készüléket nagyon biztonságosnak,pontosnak tartottam,eddig nem tapasztaltam ilyen hibát. Itt a patikusnak gyorsan kellett volna cselekednie. Mondjuk az Optimum készülékkel ilyen nem fordulhat elő,mert a 77 Elektronika visszacseréli a készüléket. Több ismerősöm volt,aki visszavitte,sőt olyan is volt,hogy leejtette és eltörött,és így is kicserélték!
Van valakinek még hasonló története?

katalin answered 13 év ago

Nekem is volt accu chek készülékem de én lecseréltem mert a teszt csik kétszer olyan drága bele mint más készülékbe.

Marika answered 13 év ago

Nekem is van ilyen készülékem kb 3 éves  semmi más probléma nincs vele , csak az , hogy drága a tesztcsík és a tb által nem támogatott .

Sára Biró answered 13 év ago

 Támogatott Marika a Tb. által csak ezer forint felett van az ára.

Marika answered 13 év ago

Szia Saci !!! Nem tudtam , hogy támogatott ,teljes áron 4000ft azt tudom  és a Partner támogatottan 600ft körüli áron van . Én most ezt használom .Szerintem jó .