A Varga féle gyógygombát próbálta valaki cukorbeteg? Ha igen, mi a vélemánye róla!

KérdésekA Varga féle gyógygombát próbálta valaki cukorbeteg? Ha igen, mi a vélemánye róla!
Julcsi kérdezte ennyi ideje: 12 év

Én próbáltam de sajnos nekem nem jó, abba kellett hagynom mert az én cukrom sajnos fölment tőle. Miért? -azt sajnos nem tudom! Valaki kéri a maradékot/alig hiányzik belőle/ szívesen neki adom, ingyen és bérmentve!

13 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Szia Julcsi!  Mennyibe kerül egy adag? Annyira hihetően elmondják,hogy használ, tényleg várnám hogy kinél vált be?!
Nemrég egyik cukorbeteg bejött hozzám a rendelőbe egy újságcikkel és kért,hogy menjünk el Sopronba,ahol erről a gombaféléről beszéltek. Nagyon megtudják győzni az embereket,de sose tudni lehet valakinek használ?!

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Mivel apum ezt használja igaz nem cukor betegségre de  hatása nincs nagyon ugytünik …És drága is..

katalin answered 12 év ago

Én egyáltalán nem hiszek ilyenekbe késöbb még kiderül hogy több a kár mint a haszon.

Julcsi answered 12 év ago

Telefonon érdeklődtem róla és mindjárt 1 doktornővel beszéltem, aki azonnal 2 féle kapszulát ajánlott! 1 db 60 szemes Dietanaxot és 1 db 90 szemes Cardianaxot rendeltem, mert, hogy a kettő együtt jó! Előszür napi 1 et kell mindegyikből bevenni, majd hetente 1-1 kapszulával kell emelni napi 3×1 re az adagot, Nekem nem jött be, mert reggelente sajnos l4-l5-ös vércukor értékekkel keltem. Először a tv-ben hallottam 1 hölgyet nyilatkozni róla, hogy milyen jó a cukorbetegeknek, Őt inzulinra akarták állitani, de el kezdte enni a gyógygomba kapszulát és nem kellett neki inzulin mivel nagyon jó értékei lettek,amin a kezelő orvosa is nagyon meglepődött! Férje is cukorbeteg, már ő is szedi és sokat javult a vércukor értéke. Hát jó nekik!!! az két doboz ára, ha jól emlékszem 15.600,- Ft volt szállítással együtt/szállítás 900,- Ft/ Gondoltam 1 próbát megér, de nem sikerült!

Sára Biró answered 12 év ago

 Julcsi remélem a kísérletezés mellett adtad az inzulint?! Ilyen magas vércukrokat nálad norm.esetben  azért nem tapasztaltam!!

Julcsi answered 12 év ago

Természetesen, az inzulint még soha semmiért nem hagytam el. 20 éve jelenti az életemet! Vele együtt élünk, jó társak vagyunk! Persze azért vannak kisebb-nagyobb zökkenők!

Sára Biró answered 12 év ago

 Julcsi ez érdekes, adtad az inzulint és a gombák szedése alatt emelkedett a vércukor értéked?!

Julcsi answered 12 év ago

Igen, reggel mindig l3-l5 között voltak a vércukor értékeim! Magam sem akartam elhinni, de sajnos így volt, ezért hagytam abba!

Julcsi answered 12 év ago

Ja, én igazából olyan fordítva müködő típus vagyok, mikor pihen a szervezet éjjel nekem akkor dagad meg a lábam és a kezem, reggel olyanok a cipók a lábamon, mintha l számmal kisebb lenne, az ujjaim olyan dagadtak, hogy nem tudom őket behajtani. Talán ezért nem jók a gombák nekem.

Sára Biró answered 12 év ago

Julcsi azért a lábdagadás után kéne nézni,hogy mi is okozza?! Ujjbenyomatot megtartja?