A pánik betegségből csak gyógyszerrel lehet kigyógyulni?

KérdésekA pánik betegségből csak gyógyszerrel lehet kigyógyulni?
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 13 év
6 Válasz
Edelényi Rita answered 13 év ago

 Egyáltalán  nem, pl. kineziológiával is. Mint minden betegség esetében, fontos, a szervezet egyensúlyának visszaállitása. Egy másik lehetőséget is megismerhetsz itt: http://www.sportwellness.hu/index.php/wellness-home.html

stewes answered 13 év ago

Ez a beírásod rímel a mai egyik kérdésre. Még mindig hisznek az emberek a csodaszerekben? címűre.
A kineziológia semmit nem gyógyít, mert nem gyógyásazti eljárás, hanem a mozgás tanulmányozása, szorosabban véve a test izmainak mozgásának tanulmányozása. Elméleti tudomány.
Az alkalmazott kineziológia jótékony hatása nem igazolt.

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Sajnos van olyan helyzet amikor kell a gyógyxeres kezelés,sőt nagyon fontos__!! Amikor azt hiszed h kigyógyultál. egyxer csak el kezd bújkálmi megint a kisördög,a gyógyulás hosszú folyamat! Szervezet egyensúlyának visszaállitása még gyógyxerekkel is nehéz!!(Tapasztalat).

Edelényi Rita answered 13 év ago

 ÉN a kérdésre válaszoltam, hogy nem csak gyógyszerekre lehet szükség. A gyógyszerek legtöbbje sajnos nem a szervezet egyensúlyát állítja vissza, hanem tünetet kezel. Megszünteti az egyiket, helyette okoz másikat. Akkor vagy később… Ez a cseles benne. Kb. a gyógyszerek 5%-a hasznos, ezt egy komoly orvos mondta, nézzétek meg ezt a videót az előadásáról, érdemes: http://bit.ly/bv3PlA  Természetesen szükség van a gyógyszerekre, de figyelembe kell venni a másik oldalt is és mérlegelni amikor alkalmazod.
Nem vagyok kineziológus, de ismereteim szerint  a   magyar törvények elfogadják a komplementer medicina egyik ágának a kineziológiát, tehát nem elméleti tudomány. Ha utána nézel, akkor a Természetgyógyászati törvény szerinti pontos  meghatározása így szól. 
A kineziológia alternatív, komplementer, preventív készség- és képességfejlesztő , holiszti-kus egészségügyi módszer, mely pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmaz; neurológiai és energetikai blokádokat old, és ezzel beindítja a test, az egész szervezet öngyógyító mechanizmusát.
 Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy még mindig hisznek az emberek abban, hogy gyógyszerekkel mellékhatások nélkül meggyógyulnak?  :)))))

Szabó Eszter answered 13 év ago

A pánikbetegség gyógyítható pszichoterápiával, gyógyszerrel és egyéb, alternatív módokon is. Utóbbiak hatákonyságának megítélése az alkalmazó dolga. A leghatékonyabb kezelési mód a kutatások szerint a kognitív viselkedésterápia és a gyógyszeres kezelés kombinációja.

Vitaminbiblia answered 13 év ago

Van teljesen természetes alternativa, melék hatások, és rászokás veszélye nélkül!                                                        http://vitaminbiblia.com/rhodiolin.html                                                                                          http://www.vitaminbiblia.com/files/Stressz_nelkul_elni.pdf